Πρωτιές και διακρίσεις για το Fight Club Galatsi στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2016

Με 12 συμμετοχές έδωσε το παρόν το Fight Club Galatsi στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στις 3,4 & 5 Ιουνίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε νωρίτερα του συνηθισμένου ώστε να γίνουν οι προκρίσεις για την Εθνική Ομάδα εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Kick Boxing της WAKO που θα γίνει τέλος Νοέμβρη στην Αθήνα. Έτσι μετά από 2 μέρες αγώνων η 12μελής ομάδα του Γαλατσίου αγωνίστηκε με αξιώσεις για την κατάκτηση μίας θέσης στο βάθρο.

Τελικός απολογισμός 10 μετάλλια, 2  χρυσά, 4 ασημένια και 4 χάλκινα. Ποιο συγκεκριμένα Πρωταθλητές Ελλάδος 2016 στην κατηγορία τους αναδείχθηκαν οι Φασομυτάκης Κώστας και Τσίκο Διονύσης. Τη  δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Αγαθαγγελίδου Δήμητρα, Αγγελέτος Δημήτρης, Παπαδοπούλου Ναταλία και Παπασαράντης Γιώργος, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Μανώλης Γιάννης, Ζάρας Χρήστος, Καλατζής Παντελής και Δαγαλάκη Σοφία.

Μια θέση στο βάθρο έχασαν οι Φωτίου Θεοδώρα και Φόρτη Σάμης, οι οποίοι έφτασαν στον τελικό αλλά αποκλείστηκαν με disqalifie λόγω έντασης.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του Fight Club Galatsi. Ραντεβού στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO τον Νοέμβρη.

Flickr Photo Album: https://goo.gl/j6d7x4