Ποδαρικό για το 2014 με Kimbo Superfights 2 και Fight Club Galatsi

 KIMBO Superfights 2.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου (Αγίου Θωμά) στις 18 Ιανουαρίου 2014 θα λάβει μέρος η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για το νέο έτος, το KIMBO Superfights 2 .

Στο γήπεδο που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το KIMBO Superfights 1 τον περασμένο Ιούνιο, το Fight Club Galatsi θα παραταχθεί με 2 αθλητές του.

Στην κατηγορία των 70 κιλών δύο από τους καλύτερους Έλληνες Kickboxers , θα φορέσουν τα γάντια τους σε μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση. Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος της Theofanous Elite Team μετά από μια δυνατή σεζόν και τη σπουδαία νίκη του επί του Στέλιου Παπαδόπουλου στο Best Fighter 2013 στην Θεσσαλονίκη, θα αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο Φιλιππίδη(BG Academy Παπαδόπουλος/Χαλκίδης) με όρους Κ-1 θέλοντας να μπει στην χρονιά με το δεξί.

Ο έτερος αθλητής του Fight Club Γαλατσίου που θα συμμετάσχει στο KIMBO 2 είναι ο Γιάννης Φεζουλάι . Προερχόμενος από μία σειρά με επιτυχημένες εμφανίσεις για το 2013, επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, όπου τον Ιούνιο στο KIMBO Superfights 1 επικράτησε σε αγώνα πυγμαχίας. Aυτή την φορά θα αντιμετωπίσει στο αγωνιστικό στυλ του (Κ1) στα 83 κιλά τον Στέφανο Κωνσταντελόπουλο, αθλητή του Δημητρίου (HELLAS TOP TEAM).

Δείτε εδώ το Promo της διοργάνωσης:

Ας ευχηθούμε η νέα χρονιά να έχει δυνατούς όλους τους αθλητές και να μας δώσει αναμετρήσεις με έντονες συγκινήσεις και σπουδαίες διοργανώσεις.