12 συμμετοχές με 10 μετάλλια για το Fight Club Galatsi στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-εφήβων της ΠΟΚ για το 2015

Την Κυριακή 8 Νοέμβρη έκλεισε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Kick Boxing 2015 παίδων-κορασίδων/εφήβων-νεανίδων, με τη συμμετοχή 1000 αθλητών και 196 συλλόγων. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα ‘Ανω Λιόσια όπου οι αθλητές συμμετείχαν στα 6 στυλ του Kick Boxing , τα tatami sports α) kick light, β) Light contact, γ) Point contact και τα ring sports α) Κ1, β) Low Kicks, γ) Full contact.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2015 παίδων-κορασίδων/εφήβων-νεανίδων

Το Fight Club Galatsi συμμετείχε και φέτος με 10 αθλητές ηλικίας 12 μέχρι 17 ετών στα στυλ Kick Light Low kicks και K1 καθώς επίσης, 2 αθλητές ηλικίας 8 ετών στο στυλ Kick Light. Τα κορίτσια μας Κούστα Χριστίνα, Γαυγιωτάκη Δήμητρα, Ταμβάκη Αγγελική και Κοντογονυσάκη Αλεξάνδρα έδωσαν με τη μαχητικότητα τους στη σχολή μας 4 χρυσά μετάλλια. Οι Καζαντζής ‘Αγγελος, Τζαμπρ Ιωσήφ και Αλεφραγκή Αγγελική κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους και έφεραν 4 αργυρά μιας και ο Καζαντζής ‘Αγγελος έφτασε σε δύο τελικούς(στο K1 και στο low kicks)και σε δύο νίκες. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήραν η Μήτση Αναστασία και ο Γαλανόπουλος Ηρακλής ενώ δύο νίκες κατέκτησαν και οι μικροί Κυδωνάκης Νίκος και Κανελλόπουλος Γιάννης.

‘Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Fight Club Galatsi για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις της και αναμένουμε σύντομα την ομάδα των ανδρών – γυναικών που θα βρεθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στις 18-19-20 Δεκεμβρίου στο ίδιο γήπεδο.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση

Fight Club Γαλάτσι