1η Αγωνιστική Joya Kickboxing Championship 2015 – Σάββατο 7 Μαρτίου – Μεταμόρφωση

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης έναν καινούριο και μεγάλο αθλητικό χώρο, θα πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική του πιο οργανωμένου στη χώρα πρωταθλήματος Ερασιτεχνικών Αγώνων Κickboxing στα στυλ Κ-1 Rules, Kick Light, Low Kicks και Muay Thai. Ξεκινάμε με την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Joya Kickboxing Champhionship 2015.

Στόχος μας μέσα από τη διοργάνωση είναι να προσφέρουμε αγώνες που θα ανοίξουν τον δρόμο στους αυριανούς πρωταθλητές προσφέροντάς τους εμπειρία, θεμιτό ανταγωνισμό, τεχνική κατάρτιση και κίνητρο κατάκτησης οικονομικού και ιδεολογικού επάθλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2915489

Τιμή Εισιτηρίου: 5€

Fight Club Central Gym ~ Λ. Βεϊκου 121-125, Γαλάτσι 111 47

ΧΟΡΗΓΟΙ

Η JOYA HELLAS είναι για ακόμα μια χρονιά ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, με μεγάλη συμβολή στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και τον καλύτερο εξοπλισμό για νέους και επαγγελματίες μαχητές, σε μοναδικά σχέδια και μεγάλη γκάμα προϊόντων. Προμηθευτείτε αυθεντικά προϊόντα JOYA στην ιστοσελίδα: www.fightgear.gr

PANCARSHOP.GR : Ηλεκτρονικό Κατάστημα αξεσουάρ αυτοκινήτου www.pancarshop.gr

QNTSPORT.GR : Quality supplements for Athletes, Bodybuilders and Fitness lovers www.qntsport.gr

SPORTSTATS.GR : Με το πολύ χρήσιμο Scoring System που βοηθάει στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των αγώνων: www.sportstats.gr

SARIDAKIS SECURITY : Παροχή υπηρεσιών ασφαλείας: www.saridakissecurity.gr

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης: Κορίνθου και Χείρωνος, Μεταμόρφωση 144 51

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – THEOFANOUS ELITE TEAM

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού τους με τους αθλητές και τους συλλόγους της χώρας, διοργανώνοντας το “Joya Kick Boxing Championship 2015”. Αυτή τη χρονιά το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μεταμόρφωσης στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης (δίπλα στο 1ο γυμνάσιο) και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίαs Kick Boxing δίνοντας την υπόσχεση για την διεξαγωγή ενός υψηλού επιπέδου πρωταθλήματος Kick Boxing 4 αγωνιστικών για ερασιτέχνες αθλητές. Το φετινό πρωτάθλημα θα έχει μία καινοτομία καθώς στη 4η αγωνιστική θα γίνουν επαγγελματικοί αγώνες όπου θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές από 16 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η Joya Fight Gear Netherlands, και θα διεκδικήσουν το “Joya Kick Boxing International Cup”, αντιμετωπίζοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Τέλος, για δεύτερη χρονιά στο Joya Kick Boxing Championship θα χρησιμοποιηθεί το “Scoring System”, ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης σημείων που αποτρέπει τα λάθη και δίνει λύσεις στους αμφισβητούμενους αγώνες.

ΑΦΙΣΑ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πατήστε την αφίσα ή εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα του Event στο Facebook.

Joya Kickboxing Championship 2015 Part I