4η Αγωνιστική Joya Kickboxing Championship 2012. Δράση, θέαμα, έπαθλα και επίπεδο αντάξιο του καλύτερου πρωταθλήματος μαχητικών τεχνών.

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα Joya Kickboxing Championship 2012 με διοργανωτή το Fight Club Γαλατσίου . Η τελευταία αγωνιστική διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων (Δροσούπολης) και έλαβαν μέρος 460 αθλητές συμμετοχές ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων (Δροσούπολη) - Joya Kick Boxing Championship 2012

Ο Ιωάννης Θεοφάνους και η Theofanous Elite Team ευχαρίστησαν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και για την προσωπική προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Μια διοργάνωση που εμπεριείχε όλες της κατηγορίες, για μικρούς και μεγάλους αθλητές, από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Η διοργάνωση διήρκησε 9 ώρες περίπου προσφέροντας θέαμα και πολλές συγκινήσεις σε ερασιτέχνες και σε επίλεκτους μαχητές, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από ένα κοινό 1.000 φίλων των μαχητικών αθλημάτων .Στο τέλος της διοργάνωσης όπως κάθε χρόνο βραβεύτηκαν οι καλύτεροι σύλλογοι και αθλητές.

Πρωταθλητής σύλλογος αυτής της χρονιάς αναδείχθηκε ο σύλλογος Μονομάχοι Χαλκίδας – Τσάλας Team συγκεντρώνοντας 464 βαθμούς και κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο, την επιταγή των 1.000€ σε εξοπλισμό Joya . Στη δεύτερη θέση, ο σύλλογός μας, το Fight Club Γαλάτσι , με 316 βαθμούς , με έπαθλο επιταγή 500€ σε εξοπλισμό Joya , ενώ την τρίτη θέση πήραν οι Φ. Πολεμικών Τεχνών Αγίων Αναργύρων της Petridis V Team , με 179 βαθμούς και έπαθλο 300€ σε εξοπλισμό Joya .

Οι αθλητές είχαν ξεχωριστή παρουσία στις κατηγορίες τους είναι οι εξής:

  1. Πηλιχός Ιωάννης ( ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΕΑΜ ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς
  2. Καγκελίδης Γιάννης (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΑΜ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς
  3. Γιαμουρίδης Νίκος (ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΤΕΑΜ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς
  4. Παπαμάρκος Τάσος (ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΤΕΑΜ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς
  5. Παραμυθιώτης Νίκος (ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΤΕΑΜ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς
  6. Κοτσομύτης Χρήστος (ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΤΕΑΜ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς
  7. Γκίκας Νίκος (ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΤΕΑΜ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς
  8. Ραθούσης Φώτης (ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΑΜ) συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς


Στη βράβευση τους οι αθλητές, εκτός από το αναμνηστικό δίπλωμα και το μετάλλιο τους παρέλαβαν κύπελο και πλήρη εξοπλισμό, μια χορηγία της Joya Kickboxing Equipment .

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα τελικά της διοργάνωσης και το κλειστό γυμναστήριο Ανω Λιοσίων ( Δροσούπολης ):

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157632577234989″]