Άφθονη μουσική, χορός και δώρα στο αποκριάτικο πάρτυ του Fight Club Galatsi (PHOTOS)

Tο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, το Fight Club Galatsi ντύθηκε στα αποκριάτικα και διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτυ, με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του αλλά και την κοπή πίτας του Συλλόγου μας για το 2020!

Μέλη, αθλητές και φίλοι του Fight Club Galatsi, μας τίμησαν με την παρουσία τους και ξεφάντωσαν μέχρι αργά, υπό τους ήχους του DJ Ioannis Kartelias, αλλά και υπό… τα 3 signature cocktails που προετοίμαζε ειδικά για τη βραδιά μας, ο master bartender Κώστας Γκιώνης.

Εκτός όμως από άφθονη μουσική, χορό και… cocktails, η βραδιά επιφύλασσε και πολλά δώρα για τους περισσότερους από τους φίλους μας. Αιτία, η λίστα με τα 100 και πλέον φανταστικά δώρα της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου μας. Τα δώρα προσέφεραν παλιοί και νέοι χορηγοί και εταιρείες-υποστηρικτές του έργου μας όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη, αθλητές και φίλους μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ακολουθεί η αναλυτική λίστα των χορηγών-δωροθετών μας καθώς και φωτογραφίες από την βραδιά.