ΑΗΤΤΗΤΗ Η ΠΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ HELENE CONNART.

Η Πρίφτη ερχόμενη από το ντεμπούτο της στην Τουρκία με την πρώτη της εμφάνιση στο ΜΜΑ κερδίζοντας την Sabriye Sengul, ήταν έτοιμη τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά να αντιμετωπίσει την όποια πρόκληση.

Η  νέα αντίπαλος της  Helene Connart , παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης kick boxing ISKA όπως και  νούμερο ένα στα επαγγελματικά rankings του Enfusion, πιέζοντας καθόλη την διάρκεια του αγώνα προσπάθησε να επιβληθεί στην Πρίφτη με όση δύναμη διέθετε. Η Πρίφτη ακολουθώντας πιστά την στρατηγική που έχτισε ο προπονητής της Ιωάννης Θεοφάνους, κατάφερε να κερδίσει ξεκάθαρα στα σημεία και τους 3 γύρους, παίρνοντας τη νίκη ομόφωνα από τους Βέλγους κριτές.

Συγχαρητήρια δέχτηκε η ομάδα του Fight Club Galatsi από τους Βέλγους θεατές, από τον Ταϊλανδό διοργανωτή Mak και από τον Manager που έκανε το match up για την Πρίφτη, ο striking Gokhan, επιβεβαιώνοντας ότι η Πρίφτη ανήκει στην Elite του παγκόσμιου επαγγελματικού kick boxing.

Επόμενος αγώνας και ίσως ο πιο δύσκολος στην καριέρα της Πρίφτη έρχεται στις 4 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει σε αγώνα ΜΜΑ μια από τις κορυφαίες grappler (παλαίστριες) την 37χρονη Μωησίδου Ελένη του ARMAGOS TEAM.

Για πληροφορίες και εισιτήρια επικοινωνήστε στο info@fightclubgalatsi.gr