Τώρα στο Fight Club Galatsi γνωρίστε τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες (ΜΜΑ) από τον κορυφαίο Γαλατσιώτη προπονητή και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας M.M.A. (Π.Ο.ΜΜΑ) Δημήτρη Δημητρίου.

O Δημήτριος Δημητρίου είναι ιδρυτής και Head Instructor της Hellas Top Team, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μ.Μ.Α. (Π.Ο.ΜΜΑ), 2nd Level Μ.Μ.Α. Coach της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (IMMAF-WMMAA) και ταυτόχρονα, ο πρώτος πιστοποιημένος κάτοχος Μαύρης Ζώνης M.M.A. των IMMAF- WMMAA. Στις αθλητικές του διακρίσεις συμπεριλαμβάνονται οι τίτλοι του Βαλκανιονίκη Kickboxing (ISKA, 1994), του επαγγελματικού τίτλου Π.Ε.Κ. – ISKA (1997), και τα 2 μετάλλια, ασημένιο & χάλκινο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling FILA του 2010 στην Κροατία (Veterans -75 Kg & Veterans Open, αντίστοιχα).

Ο Δημήτρης Δημητρίου ήταν δάσκαλος του Ιωάννη Θεοφάνους στο kick boxing  και μαζί κατέκτησαν κορυφαίους τίτλους και  επιτυχίες στον μαχητικό χώρο.

Μετά από 20 χρόνια επανασυνδέονται μέσα από το ΜΜΑ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών, να διδαχθούν τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες (MMA), το grappling ( πάλη υποταγής) και το striking (box, kick boxing, thai) με τους κορυφαίους προπονητές του χώρου στο Fight Club Galatsi.

 

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι :

Μ.Μ.Α με τον Δημήτρη Δημητρίου : ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ –  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 20.30-22.00

STRIKING με τον Ιωάννη Θεοφάνους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΒΡΑΔΥ

https://fightclubgalatsi.gr/gymnastirio/programma-proponiseon/

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Γραμματεία της σχολής στο 210/2915489.