Σαρωτική εμφάνιση και τίτλος στον Θανάση Drangev

Σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο , την 24η Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και για το άθλημα και για τον σύλλογό μας, η δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης Versus ,του promoter Παναγιώτη Πετρίδη .

versus_1

Ένα τουρνουά ιδιαίτερης σημασίας, στο οποίο πρωταγωνίστησε, εντυπωσίασε και τελικά κατέκτησε ο αθλητής του Fight Club Γαλατσίου Θανάσης Dragnev , τον οποίο προπονεί στο MMA ο Χρήστος Πετρούτσος . Αν και ο πιο ελαφρύς από όλους τους αντιπάλους του, κατάφερε να αγωνιστεί για 7,5 γύρους φτάνοντας έως το τέλος της οκτάδας. Όντας σταθερός στην απόδοσή του, προσεκτικός σε κάθε του κίνηση και αποδοτικός στην τακτική του νίκησε τον Αντώνη Κολάρο της Petridis Team σε extra γύρο , τον Κλεάνθη Μαυρόπουλο της Δανός Team στα σημεία και αντιμετώπισε στον τελικό τον πολύ δυνατό Εlsid Grunda της Κρητικός Τeam . Εκεί χρίστηκε νικητής με Τεχνικό Κnock Out στον πρώτο γύρο , λόγω του τραυματισμού του αντιπάλου του. Μια σαρωτική εμφάνιση που του δίνει τον τίτλο του VERSUS 2 και το δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση του πρωταθλητή του Versus στο Ring της τελικής φάσης, τον Μάιο της επόμενης χρονιάς.

Το τέλος της βραδιάς ήταν και το επισφράγισμα της αγωνιστικής ανόδου της ομάδας του Fight Club. Σε ένα εντυπωσιακό Superfight, ο αντικαταστάτης του τραυματισμένου πρωταθλητή Versus 1 Φώτη Γκιώνη, ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Πόντικα Ναζαρένκο Team αναμετρήθηκε με τον πρωταθλητή του Fight Club, Xρήστο Κουτσομύτη .

Αντίθετα, ο άλλος αθλητής μας της οκτάδας ο Γιάννης Φεζουλάι , δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και παρά τα χαρίσματα και την τεχνική του υπεροχή, ηττήθηκε από τον Κλεάνθη Μαυρόπουλο στον προημιτελικό.

Σε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκαν και οι αποδόσεις και των άλλων αθλητών του Fight Club Γαλατσίου . Στα pre-games o Παναγιώτης Τσαγκαρόπουλος επιβλήθηκε με εντυπωσιακό K.O. knock out στον δεύτερο γύρο και ο Διονύσης Τσίκος βγήκε νικητής στα σημεία, ενώ ο Σταύρος Λουκάς σταμάτησε την προσπάθειά του στον 3ο γύρο μετά από παρέμβαση του Ιωάννη Θεοφάνους. Στην κατηγορία 15-18 ετών ο Νίκος Παραμυθιώτης έφερε άλλη μια νίκη στο σύλλογο, πετυχαίνοντας knock out , ενώ ένας τραυματισμός στέρησε τη νίκη στον Παύλο Παχίδη . Στην κατηγορία junior o Kωνσταντίνος Κοντός εγκατάλειψε στον γ’ γύρο αλλά η πορεία του δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο Χρήστος εκπροσωπώντας επάξια τα χρώματα του συλλόγου μας πρόσφερε λάμψη , δράση και θέαμα στο κατάμεστο γυμναστήριο , κερδίζοντας στα σημεία τον αντίπαλο του.

Από όλο το team και τον προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους , τα πιο θερμά συγχαρητήρια για όλη την αποστολή του Fight Club Γαλατσίου και… ραντεβού στην τελική φάση της διοργάνωσης για ακόμα περισσότερο θέαμα και νίκες .

Περισσότερες φωτογραφίες από την διοργάνωση θα δημοσιοποιηθούν σύντομα εδώ και στην Gallery του Fight Club Γαλατσίου στο Flickr.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157632015954236″]

strong