Γκίκας, ο άξιος αντικαταστάτης του Μιχαλόπουλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-1

K-1 Rising 2012 Σε συνέχεια της δημοσίευσής μας (22 Νοεμβρίου) και όπως είναι ευρέως γνωστό, το Κ-1 το παγκόσμιο αθλητικό ραντεβού των αστεριών του Kickboxing , θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος στην Αθήνα, στις 15 Δεκεμβρίου , στο ΟΑΚΑ . Παρόντες, οι 8 κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο , αλλά και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του συλλόγου μας, όπως ο Νίκος Κελέκης που θα αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου και ο Νίκος Γκίκας που θα αντιμετωπίσει τον “Thunder” Mπένοφ .

Το τελευταίο ζευγάρι αντικαθιστά μια εντυπωσιακή και πολυαναμενόμενη αναμέτρηση, αυτήν του Γιάννη Μιχαλόπουλου με τον Βασίλη Κακαρίκο , που δυστυχώς η συμμετοχή τους ματαιώθηκε λόγω αμοιβαίων τραυματισμών. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο αντικαταστάτες υπόσχονται να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό των δυο πρωταθλητών, καθώς βρίσκονται και οι δυο σε εξαιρετική κατάσταση , σωματική και αθλητική , και επιθυμούν διακαώς να επιβραβεύσουν με τις επιδόσεις και την εμφάνισή τους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους του κορυφαίου μαχητικού σπόρ .

Nikos Gikas Knock Out

Ο Νίκος Γκίκας

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκίκας «κατεβαίνει» στο ριγκ του πιο δημοφιλούς και σπουδαιότερου τουρνουά στον κόσμο με ανεβασμένες τις διεθνείς μετοχές του καθώς προέρχεται από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Brutal Force της Μελβούρνης , όπου στρίμωξε για τα καλά τον Brendan Varity , έναν από τους πιο σπουδαίους αυστραλούς μαχητές. Εξίσου ανταγωνιστικός, ο Μπένοφ , θα αντιμετωπίσει σε μια σπουδαία βραδιά, την Παρασκευή, τον διάσημο Poskotin , επί γερμανικού εδάφους.

Η μάχη του Γκίκα με τον Μπένοφ, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, αφού έχει έρθει, και για τους δυο αθλητές, η ώρα να διεκδικήσουν αυτά για τα οποία έχουν και το ταλέντο και τη δύναμη και τη ψυχική θέληση.

Για τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους και την Theofanous Elite Team , το γεγονός αυτό αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση της δουλειάς βάθους και επιπέδου που γίνεται στο Fight Club Γαλατσίου , καθώς ο τραυματισμός ενός σπουδαίου πρωταθλητή δεν ματαίωσε την παρουσία του συλλόγου, μια και πίσω από κάθε καταξιωμένο εκπρόσωπο του Fight Club υπάρχει όχι ένας αλλά μια γενιά διαδόχων ακόμα και για το Κ-1 το πιο δύσκολο και σκληροτράχηλο ραντεβού στον κόσμο.

Θα χαρούμε να βρεθείτε κοντά μας και να συνοδεύσουμε με τις ευχές και τη συμπαράστασή μας τις προσπάθειες του Νίκου Κελέκη και Νίκου Γκίκα, μπροστά σε χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε χώρα.

Fight Club GalatsiKick Boxing