Αυλαία για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι

Το 1ο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι, υπό την αιγίδα της πρόσφατα αναγνωρισμένης από τη Γ.Γ.Α., Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) διεξήχθη στις 15-16 Δεκεμβρίου 2018, στο Κλειστό Πυγμαχίας Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος.

Οι 550 αθλητές από 50 συλλόγους που συμμετείχαν και η συνεργασία της Theofanous Elite Team με την Π.Ο.Μ. και τη Fighting by Webcore, στο κομμάτι της οργάνωσης και ροής, απέδωσαν ένα θεαματικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι που θα μείνει στην Ιστορία.

Επίσης, σε μία μοναδική στιγμή για την ιστορία του Ελληνικού Μουάιτάι, θεατές και αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες βετεράνων προπονητών, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν αυτών που περίμεναν υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου το Μουάιτάι να αναγνωριστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως ανεξάρτητο άθλημα.

Το Fight Club Galatsi συμμετείχε με 6 αθλητές, 3 σε κατηγορίες Α και Β κλάσης και 3 σε αγώνες εμπειρίας. Οι Δημήτρης Ντάλας και Έρσι Πέπα κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες  -34kg Παίδων 10-11 ετών Α’ κλάσης και -34kg Παίδων 12-13 ετών Β’ κλάσης αντίστοιχα, ο Νεκτάριος Δημητροκάλλης το ασημένιο στην κατηγορία -50kg Παίδων 12-13 ετών Α’ κλάσης, ενώ οι Φίλιππος Θανάσκος, Ελένη Κάκαλη και Νίκος Σφακιανός έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν τις εντυπώσεις στους αγώνες εμπειρίας που συμμετείχαν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, στο σώμα διαιτησίας, στον Πρόεδρο Ιωάννη Παπαδόπουλο και όλη τη διοίκηση της Π.Ο.Μ. καθώς και σε όλους όσους εργάστηκαν για μια εξαιρετική ιστορική αρχή στις επίσημες διοργανώσεις Μουάιτάι στην Ελλάδα.

https://www.facebook.com/euromuaythai/videos/375324029885586/