Αυλαία για το Παγκόσμιο της WKU στην Αθήνα – To Fight Club Galatsi στα μετάλλια.

Μετά από 4 μέρες δυνατών αναμετρήσεων σε ρινγκ και τατάμι μεταξύ περίπου 2000 αθλητών και 35 χωρών από όλη την υφήλιο, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 30/10/2018 το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU (World Kickboxing and Karate Union). Στο κλειστό του ΔΑΙΣ στο Μαρούσι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μάχες υψηλού επιπέδου και οι συμμετέχοντες απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

5 αθλητές του Fight Club Galatsi συμμετείχαν στην 150μελή Ελληνική ομάδα όλων των στυλ. Πρόκειται για τους: Κωστή Φασομυτάκη, Νίκο Παραμυθιώτη, Αλφόνσο Κόστα, Αντωνία Πρίφτη και Έρσι Πέπα.

Ο τελικός απολογισμός για την Ελληνική ομάδα ήταν 5 χρυσά, 15 αργυρά και 24 χάλκινα μετάλλια, καταλαμβάνωντας τη 10η θέση στην τελική κατάταξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, και το Fight Club Galatsi συμπεριλαμβάνεται στην κατάταξη με 2 από αυτά τα μετάλλια.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Fight Club Galatsi, Αντωνία Πρίφτη κατέκτησε την κορυφή του βάθρου και το ένα από τα συνολικά 5 χρυσά μετάλλια της Ελληνικής ομάδας, στα -60kg νεανίδων του K1 και ο μικρός αθλητής Έρσι Πέπα κατέκτησε το ένα από τα 24 χάλκινα μετάλλια στα-35kg παίδων του Kick Light. Οι υπόλοιποι τρεις αθλητές έχασαν στις λεπτομέρειες, αφού κέρδισαν τον 1ο τους αγώνα.

Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα και όλους τους αθλητές από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς και στον πρόεδρο της WKU Hellas, Στέλιο Πολίτη για μια άψογη διοργάνωση.

Επόμενη αγωνιστική συνάντηση, το μεγάλο ραντεβού του International Fight Club Open 2018, που θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Γαλατσίου, με το καθιερωμένο πλέον τουρνουά Κ1 με τα χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 5000€ στους 5 νικητές, Τουρνουά Semi Contact, μονούς αγώνες σε KICK LIGHT / LOW KICKS / Κ1 / BOXING / THAI-BOXING και Ομαδικό Kick Light. Πάντα μαζί μας σαν official broadcaster, τα κανάλια της Nova.

Πληροφορίες:

Official Broadcaster: Novasports.gr
Συνδιοργάνωση: Δήμος Γαλατσίου
Rules&Regulations: WKU/ISKA