Έφτασαν τα νέα rashguards του Fight Club Galatsi ! (Παρουσίαση χορηγών: ISM Security, Milkbar)

Τα νέα rashguards της σχολής μας είναι εδώ, σε μακρύ και κοντό μανίκι, από την Challenger!

Το Fight Club Galatsi βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων Ελληνικών μαχητικών συλλόγων, γνωρίζοντας καλά πώς να κτίζει έναν αθλητή από το μηδέν μεταμορφώνοντας τον σε έναν αθλητή αξιόμαχο με επαγγελματική συνείδηση. Για να δημιουργηθεί όμως αυτό το μοντέλο αθλητή χρειάζεται η συνεργασία πολλών και όχι μόνο η τεχνική κατάρτιση και τακτική.

To Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team ευχαριστούν θερμά τις χορηγούς εταιρείες για την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχία της σχολής και των διοργανώσεων που πραγματοποιεί.

Υπολογίζουμε σε τέτοιες ευγενικές χειρονομίες, οι οποίες μας γεμίζουν δύναμη για τη συνέχιση του έργου μας:

ISM Security – Integrated Security Management:


Ο Όμιλος ISM SECURITY διαθέτει τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, η ISM προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και πάντα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Ως επισφράγιση της συνεχούς της προσπάθειας, η εταιρία διαθέτει Πιστοποίηση ISO TÜV AUSTRIA, καθώς πληροί τις απαιτήσεις του ISO 9001:2008 για την Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης Εγκαταστάσεων, για τη Λειτουργίας Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού και για την εγκατάσταση και συντήρηση Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας.

  • Διεύθυνση: Ιουλιανού & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα, 104 33
  • Τηλ: 210.2717068
  • Φαξ: 210.2717058
  • Email: info@ism.com.gr
  • Website: https://ism.com.gr

Milkbar


To Milk Tsiou Bar είναι ένα φρέσκος νέος χώρος στο Γαλάτσι, με ιδιαίτερο και μοντέρνο design. Το νέο all-day στέκι της περιοχής, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί τον υψηλής ποιότητας καφέ του, να συνεχίσετε με ένα apperitivo ή να δροσίσετε το βράδυ σας με ένα από τα signature cocktails του. To bar του μαγαζιού είναι ιδανικό για να δοκιμάσετε τα premium ποτά, με τη συνοδεία της κατάλληλης μουσικής.

Η ατμόσφαιρα, το προσωπικό καθώς και ο κόσμος που το εμπιστεύεται καθημερινά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει!