Δείτε το  τηλεοπτικό σποτ για το International Fight Club Open 2017!

Μετά τα δύο μέρη της επιτυχημένης διοργάνωσης του διεθνούς τουρνουά International Fight Club Open 2016, στις 16-17 Απριλίου και 13 Νοεμβρίου 2016, το Fight Club Galatsi με συνδιοργανωτή το Δήμο Γαλατσίου, επιστρέφουν, ανακοινώνοντας το  INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, σε 6 αγωνιστικούς χώρους (3 Ρινγκ, 3 Τατάμι).

To τουρνουά Κ1 του International Fight Club Open 2017, διαφοροποιείται από το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Στο τουρνουά Κ1 θα υπάρχουν 4 κατηγορίες Ανδρών Α’ κλάσης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με βάση το πυραμιδικό σύστημα και τους επίσημους κανόνες Κ1 του πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητής κάθε κατηγορίας θα λάβει 1000€ σε μετρητά, ενώ το τουρνουά θα προβληθεί από τα κανάλια της Novasports, επίσημου broadcaster του International Fight Club Open 2017.

Αθλητές, άνδρες-γυναίκες, κάθε ηλικίας, επιπέδου, βάρους και κλάσης θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μονούς αγώνες Kick Light, Low Kicks, K1 και Muay-Thai, κερδίζοντας έτσι το χρυσό μετάλλιο του International Fight Club Open 2017 καθώς και πόντους για τους συλλόγους τους.

Στο τέλος του τουρνουά, οι τρείς πρώτοι σύλλογοι, κερδίζουν δωροεπιταγές από τους χορηγούς μας, 1000€, 500€ και 300€ αντίστοιχα.

Το Ομαδικό Kick Light θα έχει τη θέση του και σε αυτή τη διοργάνωση, με τις κατηγορίες ανδρών, A-class, στα -74kg και +74kg, και γυναικών, A-class στα +50kg, με χρηματικά έπαθλα 200€, μετρητά, για τις νικήτριες ομάδες.

Το διεθνές τουρνουά INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2017, συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη των ερασιτεχνικών διοργανώσεων kickboxing στην Ελλάδα και συγκεντρώνει ξανά τους πιο δυνατούς ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους για μια συναρπαστική αγωνιστική ημέρα, γεμάτη θέαμα και συγκινήσεις για τους φίλους του αθλήματος!