Δύο νέα ταλέντα του Fight Club Galatsi στο No Limits 31 Next Generation

Δύο νέα ταλέντα του Γαλατσίου και του Fight Club Galatsi, ο Έρσι Πέπα και η Ελένη Κακαλή, θα αγωνιστούν στο No Limits 31 Next Generation.

Το No Limits η μακροβιότερη, μεγαλύτερη και ιστορικότερη (2006) τηλεοπτική παραγωγή στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων επιστρέφει, μετά από 5 χρόνια, στις 6 Ιουλίου στο Christmas Theater (Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου) με βασικό σύνθημα “Στην αγάπη δεν χωράει Βία”!

Ο πολύ αγαπητός θεσμός,  επιστρέφει αναζητώντας τους πρωταγωνιστές της νέας εποχής. Next Generation ο τίτλος που επέλεξε η διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου έχοντας στόχο να αναδείξει από την αρχή, τους πρωταθλητές που θα γεμίσουν ξανά τις μεγάλες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.

Στις 6/7/2024, στο Christmas Theater (Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου), θα αγωνιστούν οι μαχητές της νέας εποχής, κι ανάμεσά τους και οι δύο ανερχόμενοι αθλητές μας, Έρσι Πέπα απέναντι στον Σπύρο Μέντη του Kritikos Camp, στο co-main event της διοργάνωσης και Ελένη Κακαλή, απέναντι στην Ιωάννα Σαντάρμη του X Fight Nation.

Περιορισμένα εισιτήρια προπωλούνται στη σχολή μας στην τιμή των 20€  για τα απλά εισιτήρια κερκίδων, 40€ για τα εισιτήρια της αρένας και 70€ για τα VIP εισιτήρια σε ροτόντες των 10 ατόμων με κρασί και finger-food. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Fight Club Galatsi για περισσότερες λεπτομέρειες (2102915489 | Whatsapp | Messenger | info@fightclubgalatsi.gr)

Ακολουθούν οι κάρτες των αγώνων καθώς και φωτό και βίντεο από την συνέντευξη τύπου που διεξήχθη το Σάββατο 15/6/2024: