Έφτασαν τα νέα t-shirt του Fight Club Galatsi, με τους χορηγούς μας για το 2023

Στο Fight Club Galatsi βρίσκονται από αυτήν την εβδομάδα, τα νέα t-shirt της ομάδας μας, για το 2023.

Για την κατασκευή τους βοήθησαν οι χορηγοί του Fight Club Galatsi, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την έμπρακτη συμβολή τους και την πολύτιμη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και της επαγγελματικής μας ομάδας.

Ακολουθεί παρουσίαση των διακεκριμένων ελληνικών εταιρειών που στηρίζουν το Fight Club:


YARD:

Εδώ και 21 χρόνια το Yard all day bar restaurant βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στον πεζόδρομο του Μακρυγιάννη απέναντι από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Στο Υard all day bar restaurant στον πεζόδρομο του Μακρυγιάννη, θα συναντήσετε ‘’καθαρές’’ ελληνικές  γεύσεις με εξαιρετικές πρώτες ύλες από όλα τα μέρη της  Ελλάδας, καθώς και signature cocktails για να ξεκινήσετε και ελληνικές ετικέτες οίνων, για να συνοδεύσουν το γεύμα σας αρμονικά.

Σε ένα πανέμορφο, εσωτερικό και εξωτερικό χώρο με αισθητική, που έχει επιρροές από όλη την Ευρώπη.

https://www.facebook.com/Yardalldaybarrestaurant


COFFEEXP:

Η εταιρεία CoffeeXP (Coffee Experts) ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία καφέ εσπρέσο και συναφών προϊόντων γνωστών οίκων του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.

Στόχος της είναι η δημιουργία άριστων και σταθερών συνεργασιών μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, έχοντας ως προτεραιότητα όχι μόνο την άμεση εξυπηρέτηση, αλλά  και τη συνεχή υποστήριξη (after sales service) των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών στο χώρο της εστίασης, η CoffeeXP αναλαμβάνει τον εξοπλισμό και την προμήθεια προϊόντων, όσων επιθυμούν να ακολουθήσουν τα μονοπάτια των νέων τάσεων και γεύσεων της παγκόσμιας αγοράς.

https://coffeexp.gr/


I.S.M. (Integrated Security Management):

Η ISM SECURITY ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1999, ως εταιρεία Υπηρεσιών Φύλαξης και Ασφάλειας, καθώς και Εγκατάστασης και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας.

Σε μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας της πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της, με αποτέλεσμα να έχει αναλάβει πολύ μεγάλα και σημαντικά έργα στον τομέα Φύλαξης και Ασφάλειας.

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι ο διαρκής στόχος της εταιρείας. Για αυτό, επενδύει συνεχώς στην απόκτηση, ενσωμάτωση και επικαιροποίηση τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και υποδομή.

https://ism.com.gr/


MEGANALYSIS:

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis με ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο, είναι κοντά σας για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα, καθώς και χαμηλότερο κόστος σ’ ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναλύσεων.

https://www.meganalysis.gr/


FITNESS MEALS:

Δύο φίλοι, ένα κοινό όραμα. Η ίδια αγάπη για την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η Fitness Meals. Από τον Νίκο, έναν σεφ με εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια του κόσμου, βραβευμένα με αστέρια Michelin, και τον Γιάννη, επιχειρηματία με σπουδές στα οικονομικά και πολυετή πείρα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Η φιλοσοφία τους, να μας εμπνεύσουν να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος τους, να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε με τα ποιοτικά και πεντανόστιμα γεύματα Fitness Meals.

https://fitness-meals.gr/


ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙΩΤΗΣ:

Το κατάστημα ΜΑΖΙΩΤΗΣ Ελαστικά βρίσκεται στο Γαλάτσι και εξυπηρετεί όλες τις κοντινές περιοχές όπως Λαμπρινή, Τουρκοβούνια, Πατήσια, Κυψέλη κ.α.

Άψογη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία σε όλες τις μάρκες ελαστικών και διαστάσεις, πολυετής εμπειρία στον χώρο, προσιτές τιμές. Είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψουν σχετικά με ελαστικά και ζάντες που επιθυμείτε να προμηθευτείτε.

https://www.maziotis.gr/


MILK BAR:

To Milk  Bar είναι ένα φρέσκος νέος χώρος στο Γαλάτσι, με ιδιαίτερο και μοντέρνο design. Το νέο all-day στέκι της περιοχής, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί τον υψηλής ποιότητας καφέ του, να συνεχίσετε με ένα apperitivo ή να δροσίσετε το βράδυ σας με ένα από τα signature cocktails του. To bar του μαγαζιού είναι ιδανικό για να δοκιμάσετε τα premium ποτά, με τη συνοδεία της κατάλληλης μουσικής.

Η ατμόσφαιρα, το προσωπικό καθώς και ο κόσμος που το εμπιστεύεται καθημερινά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει!

https://www.facebook.com/Milk-bar-espresso-cocktail-bar-2015723005424213/


INFOWORLD:

Η InfoWorld, δραστηριοποιείται από τον Απρίλιο του 1994 στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της υψηλής τεχνολογίας.

Με κύριο γνώμονα ανάπτυξης την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μέσα από φιλική, προσωπική επαφή, σήμερα η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες της μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του χώρου πληροφορικής και επικοινωνιών.

https://www.info-world.gr/


GALLO:

Το Gallo café, η καθημερινή συνήθεια που ξεκίνησε από το 2017. Το Gallo café το HOT SPOT στην πλατεία Κύπρου είναι πάντα στην διάθεσή σας. Στόχος η άψογη εξυπηρέτηση και η διασφάλισης της μοναδικής μας ποιότητας.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100054328610111