Η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου στο Gods of War XIV

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, πραγματοποιείται το 14ο μέρος της διοργάνωσης Gods of War, το Gods of War XIV. Η κάρτα της διοργάνωσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων συναρπαστικών αναμετρήσεων, και αυτήν της Δήμητρας Αγαθαγγελίδου, αθλήτριας του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team, έναντι της Βάγιας Κίτσου, αθλήτριας του Lions Academy (Θεσσαλονίκη).

Η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, αθλήτρια του Ιωάννη Θεοφάνους και κάτοχος επαγγελματικού τίτλου WKU, επιστρέφει στην αρένα των θεών του πολέμου απέναντι στην δυναμική Κίτσου, αθλήτρια του Στέλιου Σκέμπη.

Όλοι οι δρόμοι 4 Δεκεμβρίου οδηγούν στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Εισιτήρια και κρατήσεις VIP για να είμαστε εκεί και να στηρίξουμε την αθλήτριά μας, προπωλούνται στη γραμματεία της σχολής.

Τέλος, εισιτήρια συνεχίζουν να προπωλούνται στη γραμματεία της σχολής και για τον σημαντικό αγώνα της Δήμητρας Αγαθαγγελίδου, στη διοργάνωση WMC Muaythai που θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος», όπου και θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Claudia Perona στα -48,99 κιλά με όρους Full Muaythai.


Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Fight Club Galatsi, για περισσότερες πληροφορίες:

2102915489 | Whatsapp | Messenger | info@fightclubgalatsi.gr