Έναρξη προπονήσεων: 24/8 – Υγειονομικές οδηγίες/κανονισμοί

Αγαπητοί αθλητές,

Aπό αύριο Δευτέρα, 24/8, οι προπονήσεις μας ξεκινούν κανονικά.

Στον Γ.Σ. Γαλατσίου Μαχητική Λέσχη εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές μας. Επομένως, σας εφιστούμε την προσοχή στους παρακάτω υποχρεωτικούς κανόνες:

  • Ισχύει υποχρεωτική αποχή για 7 ημέρες από την προπόνηση στη σχολή, μετά την επιστροφή από καλοκαιρινές διακοπές ή/και από οποιοδήποτε ταξίδι εκτός των ορίων της Περιφέρειας Αττικής.
  • Ισχύει υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός της σχολής για όλους τους μη αθλούμενους, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό καθ´όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλά πλέον και για τους αθλητές, κατά την είσοδο και έξοδό τους από την σχολή.
  • Δεδομένου του επιβεβλημένου ανώτατου ορίου αθλουμένων (το οποίο για την σχολή μας είναι 13 άτομα), εξακολουθεί να ισχύει αυστηρή σειρά προτεραιότητας ανά προπόνηση. Τα γκρούπ προπονήσεων θα πραγματοποιούνται αυστηρά με ραντεβού. Θυμηθείτε πως είμαστε υποχρεωμένοι, εκ του νόμου, να διατηρούμε ανώτατο όριο 13 ατόμων ανά προπόνηση. Οι τιμές των συνδρομών ισχύουν ως έχουν, με τη διαφορά ότι οι συνδρομές πλέον θα αφορούν 3 προπονήσεις ανά εβδομάδα για όλους.
  • Η παρουσία θεατών κατά την προπονητική διαδικασία δεν επιτρέπεται.
  • Συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό από όλους για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ή καθαρισμός τους με αντισηπτικό διάλυμα με βάση το οινόπνευμα.
  • Αποφυγή αγγίγματος του προσώπου (μύτη, στόμα, οφθαλμοί), ιδίως αν προηγουμένως υπήρξε επαφή με αντικείμενα που έχουν αγγίξει πολλά άλλα άτομα (π.χ. πόμολα, διακόπτες κ.λ.π. σε κοινόχρηστους χώρους).
  • Κάλυψη της μύτης και του στόματος με χαρτομάντηλο σε περίπτωση βήχα ή φταρνίσματος και απόρριψή του, άμεσα σε κάδο απορριμμάτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει χαρτομάντηλο, χρήση του εσωτερικού των αγκώνων.
  • Σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει πυρετό ή άλλα συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη από ιό COVID-19 (δύσπνοια, έντονη κόπωση, βήχα) δεν θα προσέρχεται στην σχολή και θα ενημερώνει άμεσα τηλεφωνικά την γραμματεία της σχολής.

Χρησιμοποιήστε το online σύστημα κρατήσεων της σχολής για να κλείσετε τα ραντεβού των προπονήσεων σας, εύκολα & γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο το όνομά σας και το email σας:

https://fightclubgalatsi.gr/book/

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της σχολής (2102915489, info@fightclubgalatsi.gr).

Καλή αρχή με ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε όλους!

Γυμναζόμαστε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ