ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 7/9 ΓΙΑ ΤΟ Μ.Μ.Α

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 επαναλειτουργεί το τμήμα του M.M.A. .

Ο κ. Σταύρος Κόκκινος, διακεκριμένος προπονητή της HELLAS TOP TEAM στο Brazilian Jiu Jitsu και του Μ.Μ.Α., θα βρίσκεται και φέτος στο Fight Club για να διδάξει τα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος τόσο σε αρχάριους όσο και προχωρημένους, πάντα σε συνεργασία με τον striking coach του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team κ. Θεοφάνους Ιωάννη.

Οι μεικτές πολεμικές τέχνες (Αγγλικά: mixed martial arts, συντομογραφία: M.M.A.) είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, στην όρθια μάχη και στο έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το muay thai, το βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Δείτε το πρόγραμμα και κλείστε τώρα, online, εύκολα και γρήγορα, το πρώτο σας, δωρεάν, δοκιμαστικό μάθημα στον σύνδεσμο: https://fightclubgalatsi.gr/book/ ή επικοινωνήστε στο 210/2915489.

Προπονηθείτε με τους καλύτερους στον κορυφαίο σύλλογο μαχητικών αθλημάτων στην χώρα!

Fight Club GalatsiMMA