Το Krav Maga επιστρέφει στην σχολή μας από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021

Το Krav Maga ( Κραβ Μαγκά ) είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που δημιουργήθηκε από τον Ισραηλινό στρατό και στα Εβραϊκά σημαίνει «μάχη σώματος». Ο πρώτος που το ανέπτυξε ήταν ο Ούγγρο – Ισραηλινός μποξέρ και παλαιστής Imrich Lichtenfeld, στη δεκαετία του ’30 και συνδυάζει τεχνικές από τα αθλήματα Boxing, Muay ThaiWing Chun , Judo , Jiu-jitsu , Wrestling , και Grappling . 

Πλέον είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο κατάλληλο για στρατιωτικές μονάδες, μονάδες επιβολής του νόμου αλλά και πολίτες.  

Ο αθλούμενος μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι σε πραγματικές απειλές, γίνεται πιο αθλητικός, αυξάνει την αυτοπεποίθηση, την επίγνωση & την συγκέντρωση του, διαβάζει την γλώσσα του σώματος και την εγκληματική συμπεριφορά και συνολικά καταφέρνει να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις ώστε να μην γίνει θύμα με άσχημες συνέπειες για τον ίδιο και τους κοντινούς του ανθρώπους.  

Το Krav Maga είναι πρακτικό και εύκολο και μπορεί να το διδαχθεί ο καθένας ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου, από αρχάριο μέχρι έμπειρο σε πολεμικές τέχνες.  

Η Krav Maga Mentality είναι ένας καταξιωμένος οργανισμός εκμάθησης Krav Maga με υψηλόβαθμούς, πολύ έμπειρους, πιστοποιημένους εκπαιδευτές με ταυτόχρονη σημαντική και αγωνιστική εμπειρία σε άλλες πολεμικές τέχνες όπως Kick BoxingBoxing & Jiu Jitsu.  Η Krav Maga Mentality είναι μέλος της Krav Maga United Kingdom, υπό την συνεχή επίβλεψη του Master Gheorghe Husar. Επίσης έχει άμεση συνεργασία με την FIMA KM (Israeli Martial Arts Federation) και εκπαιδεύεται από τον DrItay Gil έναν από τους περισσότερο αναγνωρισμένους Krav Maga Experts παγκοσμίως.  

Η Krav Maga Mentality με τον τρόπο διδασκαλίας που εφαρμόζει, εξασκεί τον εκπαιδευόμενο στον πως να συμπεριφερθεί πριν, κατά την διάρκεια και με το πέρας της συμπλοκής ώστε να αποφύγει τις χειρότερες συνέπειες, να κινηθεί εντός των νομικών ορίων και να απενεργοποιήσει τον ή τους επιτιθέμενους.  

Σε συνεργασία με το Fight Club Γαλατσίου, μια από τις κορυφαίες μαχητικές σχολές στην Ελλάδα, παραδίδει μαθήματα  καθώς θα  διοργανώνονται και εξειδικευμένα σεμινάρια αυτοάμυνας με συγκεκριμένη θεματολογία ανοιχτά προς όλους , αθλητές και μη του συλλόγου.  

Κοντά μας και φέτος για να σας διδάξουν τα μυστικά του krav maga, θα βρίσκεται η Krav Maga Mentality με τον ιδρυτή και head instructorΑπόστολο Ηλιόπουλο (Grade: E1) και τον υπεύθυνο εκπαιδευτή της για το Fight Club Galatsi, Αχιλλέα Παπαγεωργίου (Grade: G2).  

Κλείστε τώρα το μάθημα σας μέσω online κράτησης και εκπαιδευτείτε με τους καλύτερους! 

Krav Maga