Επιδείξεις Kickboxing/Muaythai/Capoeira στο Hobby Festival (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Hobby Festival (7-8-9/10) που διεξήχθη από τις 7 έως και τις 9 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, συμμετείχε το Fight Club Galatsi σαν Ring Partner, με πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο και πρόγραμμα δράσεων στο Ring Time, πλαισιωμένοι από φίλους-συνεργαζόμενους συλλόγους. 

Το Σάββατο 8/10 διεξήχθη παρουσίαση Muaythai / Kickboxing και sparring με αθλητές του Fight Club Galatsi με υπεύθυνο προπονητή τον Ιωάννη Θεοφάνους και αθλητές από τους φίλους και συνεργάτες συλλόγους: Rama Camp / Rama Camp Κρήτης / Καλλίμαχος / Brasa Hellas / Silverbackgorillas / Freedom Fighters Camp  και τους υπεύθυνους προπονητές τους Κώστα Θεοδούλου, Κώστα Πρεντουλή, Νίκο Κορδαλή, Δημήτρη Γιάννο και Βασίλη Σωτήρχο.

Η Κυριακή 9/10 περιελάμβανε επίδειξη Kickboxing από τους μικρούς αθλητές της Παιδικής Ακαδημίας του Fight Club Galatsi καθώς και επίδειξη Capoeira από την Abadá Capoeira Greece και τους φίλους και συνεργάτες, υπεύθυνους εκπαιδευτές Diego Caixote και Elena Pantera.

Το περίπτερο της σχολής μας ήταν πάντα ανοιχτό to τριήμερο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον παλιών αλλά και νέων φίλων που ήθελαν να ενημερωθούν για τα μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες που καλλιεργεί το Fight Club Galatsi.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας καθώς και στους φίλους συλλόγους για τις άρτιες παρουσιάσεις τους αλλά και στην οργανωτική ομάδα του Hobby Festival και το skywalker.gr για ένα ακόμη πολύ καλά οργανωμένο φεστιβάλ δραστηριοτήτων.