Επιστροφή στη δράση με την 3η Αγωνιστική του JOYA Kickboxing Championship 2012

Το JOYA Kickboxing Champion Championship 2012 συνεχίζεται, με την 3η Αγωνιστική του, την Κυριακή 20 και 21 Οκτωβρίου 2012 , στο Ring του Fight Club Central Gym, Βεΐκου 125 στο Γαλάτσι Κλειστό Γήπεδο του Μπάσκετ Γαλατσίου, Λεωφόρο Ομορφοκλησιάς.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση για την Αλλαγή τόπου διεξαγωγής της 3ης αγωνιστικής Joya Kickboxing Championship 2012

Εικόνα για την 3η Αγωνιστική του Joya Kickboxing Championship 2012

Η αφίσα του Joya Kickboxing Championship 2012

Με μέγα χορηγό την JOYA HELLAS , την εταιρία ένδυσης και εξοπλισμού μαχητικών αθλημάτων , το πιο οργανωμένο πρωτάθλημα Ερασιτεχνικών Αγώνων Κick boxing (στυλ Κ1 rules, Light Kicks και Low Kicks), στην Ελλάδα, προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους αθλητές, άνδρες και γυναίκες, και σε αθλητές Α’ Κατηγορίας να συμμετάσχουν σε δυνατές αναμετρήσεις, υπό τη κρίση διαιτητών πιστοποιημένων από την Π.Ο.Κ.

O ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Θεοφάνους και η Theofanous Elite Team , αφοσιωμένοι στο έργο της ανάπτυξης και διάδοσης των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, προσκαλούν όλους τους προπονητές , συλλόγους και αθλητές της χώρας να πάρουν μέρος σε μια αγωνιστική με δεδομένη την άψογη ροή αλλά και τα υψηλά της standards.

Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να παρουσιάσουμε στον κόσμο την πιο θεαματική και ποιοτική αγωνιστική μέχρι… την επόμενη, την 4η και τελική Αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 15 & 16 Δεκέμβρίου 2012.

Δείτε φωτογραφίες και αποτελέσματα 1ης και 2ης Αγωνιστικής του Joya Kickboxing Championship 2012 .

Ακολουθεί ολόκληρη η προκύρηξη:

Προκύρηξη 3ης Αγωνιστικής

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου από τις 14.00μ.μ. θα διεξαχθούν οι αγώνες σε στυλ Low Kicks Α’ και Β’ Κατηγορίας, ενώ από τις 18:00μμ θα ακολουθήσουν οι αγώνες στύλ Κ1 Rules Α’ Κατηγορίας χωρίς κάσκες και προαιρετικά με προστατευτικά.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα αγωνιστούν στο στυλ Kick Light οι νέοι αλλά και πιο έμπειροι αθλητές κάθε ηλικίας, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των επάθλων του πρωταθλήματος .

ΖΥΓΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η ζύγιση των αθλητών είναι υποχρεωτική και θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπου του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, στο Fight Club Central Gym το Σάββατο 20/10 και ώρα 11.00 – 13.00 . Η ζύγιση για τους αθλητές από την επαρχία θα γίνει την Κυριακή 21/10 και ώρα 8-10 π.μ.

Όσοι αθλητές βρεθούν υπέρβαροι ή λιποβαρείς στη ζύγιση σε σύγκριση με τη δήλωση των αγώνων θα αποκλείονται από τους αγώνες χωρίς να τους επιστρέφεται το αντίτιμο της συμμετοχής τους.

Για την αποφυγή καθυστερήσεων ο αρχηγός της κάθε αποστολής οφείλει να προσκομίζει συμπληρωμένα από κάθε αθλητή της ομάδας του έντυπα της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής σε αγώνες , που υπάρχουν συνημμένα.

Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και έχουν περάσει από ζύγιση υποχρεούνται να αγωνιστούν παρόλη την καθυστέρηση του αγώνα τους. Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάζονται στο ρινγκ μετά την αναγγελία του ονόματος τους, θα χάνουν τον αγώνα τους με walk over .

Η επιστροφή της συμμετοχής δεν προβλέπεται .

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν (με ευθύνη των προπονητών τους) το δελτίο αθλητού σφραγισμένο από αρμόδιο ιατρό ώστε να αποδειχθεί ότι η εξέταση πραγματοποιήθηκε. Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάσουν, δελτίο αθλητή σφραγισμένο από ιατρό στη γραμματεία των αγώνων, θα αποκλειστούν από τους αγώνες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι αθλητές είναι απαραίτητο να έχουν μασέλα , μπαντάζ , σπασουάρ , επικαλαμίδες , σορτς , ενώ οι γυναίκες επιπλέον πρέπει να έχουν και προστατευτικό στήθους . Κάσκα και γάντια προμηθεύει η χορηγός της διοργάνωσης JOYA HELLAS . Οι αγώνες με Κ1 Rules θα γίνουν χωρίς κάσκα και προαιρετικά με επικαλαμίδες με κουντεπιέ . Ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι αναλόγου χρώματος με την γωνία κάθε αθλητή.

Οι διοργανωτές θα παρέχουν σε κάθε γωνία εξοπλισμό εγκεκριμένο από την Π.Ο.Κ. Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των αθλητών και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες σε κάθε αθλητή που δεν διαθέτει προστατευτικό εξοπλισμό .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών πρέπει να αποστέλλονται από τους προπονητές τους το αργότερο μέχρι 3 μέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Τετάρτη) μέσω e-mail, fax ή τηλεφωνικά:

Fight Club Central Gym
Λεωφόρος Βεϊκου 125, 11147, Γαλάτσι
E-mail : info@fightclubgalatsi.gr
Τηλ./Φαξ : 210 2915489

  • Οποιεσδήποτε αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές μετά την παρέλευση της προθεσμίας .
  • Σε κάθε δήλωση συμμετοχής ο προπονητής υποχρεούται να αναφέρει τους αγώνες που έχει πάρει μέρος ο αθλητής του .
  • Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν έγκυρα δελτία της Π.Ο.Κ.
  • Το παράβολο ζύγισης και συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 15,00€ από τα οποία 3€ θα επιστρέφονται στους συλλόγους από τον διοργανωτή.
  • Ο αρχηγός της κάθε αποστολής αφού συγκεντρώσει το παραπάνω ποσό από τον κάθε αθλητή της ομάδας του, θα καταβάλλει στο διοργανωτή το συνολικό ποσοστό που προβλέπεται.

Κατεβάστε εδώ την: Δήλωση Συμμετοχής .

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΛ

KICK LIGHT

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 γύρων των 2 λεπτών . Μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές από τις κατηγορίες Α’, Β’ και Γ’ παvπαίδων (7-14), παίδων – κορασίδων (15-16), εφήβων – νεανίδων (17-18), ανδρών – γυναικών (19-40).

LOW KICKS

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων του 1,5 λεπτού για τους έφηβους και 3 γύρων των 2 λεπτών για τους ενήλικες . Μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τις κατηγορίες Α’ και Β’ εφήβων – νεανίδων (16-19), ανδρών – γυναικών (19-45).

K-1 RULES

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων των 2 λεπτών και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο αθλητές από την Α’ κατηγορία .

Όλοι οι αθλητές και στα τρία αγωνιστικά στύλ, θα λαμβάνουν δίπλωμα για τη συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική και μόνο ο νικητής μετάλλιο, στο τέλος του πρωταθλήματος . Νικητές θα θεωρηθούν οι αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε όλες τις αγωνιστικές ημέρες και θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες . Οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο δωροεπιταγή και κύπελλο από την χορηγό εταιρία Joya .

Ταυτόχρονα, οι πρωταθλητές θα αποκτήσουν το δικαίωμα ένταξής τους στην Joya Team Hellas καθώς και το δικαίωμα συμμετοχής τους στους αγώνες επαγγελματικού επιπέδου .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

  • Γ’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 0 – 5 Αγώνων
  • Β’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 5 – 15 Αγώνων
  • Α’ Κατηγορία – Αθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 15+ Αγώνων
Κατηγορία Ηλικία Κιλά
Πανπαίδων 7-13 -28 -32 -37 -42 -47 +47
Πανκορασίδες 7-13 28 -32 -37 -42 -47 47
Παίδων 14-16 -42 -47 -52 -57 -63 -69 +69
Κορασίδων 14-16 -50 -55 -60 -65 -70 +70
Εφήβων 17-18 -57 -60 -63 -66 -69 -74
Νεανίδων 17-18 -40 -44 -48 -52 -56 -60 +60
Γυναικών 19-45 -48 -52 -56 -60 -65 -70 +70
Ανδρών 19-45 -63,5 -67 -71 -75 -81 -86 +91

Πίνακας 1: Πίνακας ανάλυσης κατηγοριών

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι βαθμολογίες ισχύουν για όλες τις κατηγορίες κάθε αγωνιστικού στυλ .

Στυλ Νίκη Ισοπαλία Ήττα
Κ1 RULES 4 βαθμοί 3 βαθμοί 0 βαθμοί
LOW KICKS 4 βαθμοί 3 βαθμοί 0 βαθμοί
LIGHT LOW KICKS 4 βαθμοί 1 βαθμός 0 βαθμοί

Πίνακας 2: Πίνακας ανάλυσης βαθμολογίας

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής συμμετέχει σε περισσότερα από ένα στυλ, θα βαθμολογείται μόνο για το ένα που θα επιλέγει ο προπονητής του πριν από την έναρξη των αγώνων. Ο αθλητής που τιμωρείται με disqualifier (λόγω κακής συμπεριφοράς) ή δεν εμφανιστεί στον αγώνα (walk over) θα μηδενίζεται . Ο αθλητής που καθυστερεί να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να περιμένει ο αντίπαλος του 1 λεπτό , χάνει τον αγώνα με walk over . Κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα το επόμενο ζευγάρι περιμένει έξω από το ρινγκ στις γωνίες του, για την αποφυγή καθυστερήσεων.