Επιτυχίες σε Κ1 OPEN και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι

Με επιτυχίες για τον Σύλλογό μας, μπήκε ο Δεκέμβριος, τελευταίος μήνας του 2019, σε Ιταλία αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019.

Στο Μιλάνο της Ιταλίας και συγκεκριμένα στο Κ-1 World Open Championship 2019, που διεξήχθη από τις 29/11 έως τις 2/12, η ομάδα μας συμμετείχε με 5μελή αποστολή, αποτελούμενη από τους Αντωνία Πρίφτη, Χριστίνα Ευστρατίου, Αλκιβιάδη Οστάογλου, Γεώργιο Μάνδρο και Κύριλλο Ντιμιτρόβ, συνοδευόμενους από τον προπονητή του Συλλόγου μας, Ιωάννη Θεοφάνους. Οι αθλητές μας, έπειτα από σκληρές μάχες, υψηλού επιπέδου, επέστρεψαν με 4 αργυρά (Πρίφτη, Ευστρατίου, Οστάογλου, Ντιμιτρόβ) στις αποσκευές τους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2019, που διεξήχθη από την Π.Ο.Μ. το ίδιο ΣΚ, 30/11-1/2, στην Γλυφάδα, ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 3 αθλητές Α’ κλάσης, οι οποίοι και πέτυχαν την Α’ θέση και το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες τους. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, κατέκτησε την Α’ θέση και το χρυσό μετάλλιο στα -48kg Γυναικών, ο Δημήτριος Ντάλας κατέκτησε την Α’ θέση και το χρυσό μετάλλιο στα -38kg Παίδων 10-11 ετών, και ο Έρσι Πέπα κατέκτησε την Α’ θέση και το χρυσό μετάλλιο στα -36kg Παίδων 12-13 ετών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας.