Επιτυχίες στο Acropolis Championship – Δυνατή εμφάνιση του Brutal στην Ιταλία

Την Κυριακή, 14/5, το Fight Club Galatsi, συμμετείχε με 10 αθλητές του αγωνιστικού τμήματος (7 της παιδικής ακαδημίας και 3 ενήλικες), στο 1ο Acropolis Championship το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, στο Παγκράτι.

Οι μικροί μας αθλητές (μέχρι 12 ετών) για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, καταφέρνοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες.

Στο ρινγκ, ο αθλητής της Theofanous Elite Team, Αντώνης Αρμενατζόγλου, αναδείχτηκε χρυσός στην πυραμίδα της κατηγορίας +91 κιλών Κ1 Ανδρών Α κλάσης, ο Coriy Shooks μετά από τη νίκη του στον ημιτελικό των -75kg Low Kicks Νέων, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των -52kg Κ1 Γυναικών Α’ κλάσης.

Την ίδια μέρα, στο Μιλάνο της Ιταλίας, αγωνίστηκε ο Γιάννης “Brutal” Φεζουλάι, απέναντι στον Ιταλό kickboxer Luca Novello, ένα σταρ του ιταλικού χώρου, διεκδικώντας την ευρωπαϊκή ζώνη WKU στα 79kg.

Ο Brutal ξεκίνησε δυνατά στους 3 πρώτους γύρους, πιέζοντας τον Ιταλό αντίπαλό του, μέχρι και τον 4ο γύρο, όπου παρά την κούραση και την απειρία του σε αγώνες μεγάλες διάρκειας, που μείωσαν την απόδοσή του, κατάφερε αρκετά δυνατά χτυπήματα.

Η μάχη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι κριτές έδωσαν τη νίκη στον Ιταλό Luca Novello, ο οποίος χρήστηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στα 79kg για το 2017.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους Γαλατσιώτες αθλητές, αναμένοντας τις νέες μάχες των αθλητών μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ISKA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα, από τις 1 έως τις 3 Ιουλίου.