Σεμινάριο Alex Chadud da Silva – 3 μέρες απομένουν!

Για ένα μοναδικό σεμινάριο θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 14/12 στο Fight Club Γαλατσίου ο Alex Chadud da Silva , προπονητής των πρωταθλητών του UFC!

Ο Alex είναι βασικός συντελεστής των επιτυχιών μεγάλων ονομάτων όπως Jose Aldo, Glover Teixeira, Alex Pereira, Pedro Rizzo!

Μόλις πρόσφατα ο ίδιος και το προπονητικό του επιτελείο κατάφεραν ένα ακόμα μοναδικό επίτευγμα με τον αθλητή Glover Texeira, κατακτώντας τη ζώνη του UFC στη light heavyweight κατηγορίας ως ο δεύτερος γηραιότερος πρωταθλητής μετά τον θρυλικό Randy Couture στην ιστορία του Promotion! Παράλληλα έγινε ο πρώτος first time champion σε αυτή την ηλικία! Ο Glover Texeira είναι 43 ετών και θα αναμετρηθεί ξανά για τη ζώνη του πρωταθλητή της light heavyweight κατηγορίας του UFC σε λίγους μήνες! Παράλληλα ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη μετάβαση του Alex Pereira στις MMA κατακτώντας άλλη μια ζώνη στην middleweight κατηγορία, νικώντας τον αήττητο μέχρι πρότινος σε αυτά τα κιλά Israel Adesanya! 

Το σεμινάριο του Alex Chadud da Silva, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14/12, από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, στις εγκαταστάσεις του Fight Club Galatsi (Λεωφ. Βεΐκου 117-119, Γαλάτσι) υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ) και θα αφορά 1,5 ώρα M.M.A. και 1,5 ώρα Striking M.M.A.

Το όριο συμμετοχής είναι 60 άτομα και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο, είναι 50€ (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας) και θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.

Πληροφορίες – εκδήλωση ενδιαφέροντος – εγγραφή

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: