Κοπή Πίττας Fight Club: Και για Μαχητές και για Ερωτευμένους!

Ο Γ.Σ. Fight Club Γαλατσίου , την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , γιορτάζει την αγάπη του για τα μαχητικά αθλήματα και το πάθος του για την ανάπτυξή τους σε όλη την χώρα.

Γι’ αυτό και επιλέχθηκε αυτή η ημερομηνία για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου. Ένα μοναδικό event που θα γίνει στο γνωστό αθηναϊκό club BARAONDA , Tσόχα 43 , την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου , στις 1 0.00 το βράδυ , με το ελάχιστο κόστος εισόδου 10€, με ποτό.

Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας Γ.Σ. Fight Club Γαλάτσι 2013

Ένα event αφιερωμένο σε όλους εσάς που στηρίζετε με την παρουσία, τη συμμετοχή και την αγάπη σας την προσπάθεια του ομοσπονδιακού προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους, των συνεργατών και των αθλητών μας. Το Fight Club Central Gym από την πλευρά του, ανταποδίδοντας έχει φροντίσει να σας μείνει αυτή η βραδιά αξέχαστη και μοναδική , καθώς θα υπάρχει κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα και ένα πρόγραμμα γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις, άφθονο κέφι και χαρούμενη ατμόσφαιρα , όπως ταιριάζει και αξίζει σε έναν από τους κορυφαίους μαχητικούς συλλόγους με χιλιάδες funs σε όλη την χώρα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, την Πέμπτη το βράδι, στο Baraonda και το event του Fight Club καταλήγουν όλοι οι δρόμοι, είτε είστε με ταίρι είτε μόνοι. Γιατί αυτήν τη νύχτα, κάποιοι θα βρουν το τυχερό κομμάτι, άλλοι τον τυχερό λαχνό και οι καλύτεροι το… τυχερό τους.

Fight Club Galatsi