Συνεργασία Fight Club Γαλατσίου και Alter Life Aγίας Παρασκευής με τμήμα Kickboxing

Fight Club Central Gym και Alter Life Gym. Μία ακόμα συνεργασία αναγνώρισης και προαγωγής του έργου του συλλόγου μας.

Ο αγαπημένος μας σύλλογος, το Fight Club Galatsi, προσθέτει στο ενεργητικό του μια ακόμα στρατηγική συνεργασία, με το γνωστό γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής Alter Life. Ένα γυμναστήριο, με εκατοντάδες μέλη, που ανήκει στην αλυσίδα Alter Life, του ονόματος που φέρνει στην καθημερινή άσκησή μας την επιστημονική και αθλητική τεχνογνωσία, μηχανήματα τελευταίου τύπου τεχνολογίας αλλά και την εμπειρία των ιδρυτών του στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Το Fight Club Galatsi και το Alter Life Gym στην Αγία Παρασκευή συνεργάζονται δημιουργώντας ένα τμήμα Kickboxing

Αναγνωρίζοντας τόσο την ραγδαία εξάπλωση και διάδοση των μαχητικών τεχνών στη χώρα μας, όσο και τη σοβαρή και επαγγελματική δουλειά του Fight Club Γαλατσίου και της Theofanous Elite Team, το Alter Life δημιουργεί τμήμα Kickboxing υπό την αιγίδα και την επίβλεψη του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, ένας από τους πιο ξεχωριστούς αθλητές και εκπροσώπους της αγωνιστικής φιλοσοφίας του Fight Club, αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου και προπονητή του τμήματος. Ενός τμήματος που είμαστε σίγουροι πως σε χρόνο ρεκόρ θα γεμίσει από άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που αγαπούν τα μαχητικα σπόρ αλλά και τις ευεργετικές τους επιδράσεις σε σώμα, πνεύμα και ψυχή, και θα κάνει το όνομα Fight Club ακόμα πιο γνωστό και αγαπημένο και στα Βόρεια Προάστια.

Τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει από την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 και λειτουργούν κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή, 21:30 με 22:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Άκη Συμεωνίδη στο 210 600 0522, στέλνοντας e-mail στο info@alterlife.gr ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Alter Life.

Fight Club GalatsiKick Boxing