Συμμετοχή του Fight Club Γαλατσίου στην διοργάνωση Versus Fight Night 2 στις 24 Νοεμβρίου

Versus Fight Night 2: Διοργάνωση πολλών αστέρων με λάμψη από Fight Club

Στις 24 Νοεμβρίου, η διοργάνωση Kickboxing-K1 Versus, με promoter τον Παναγιώτη Πετρίδη της ομώνυμης Petridis V Team και της εταιρίας μαχητικών ειδών Joya Hellas, θα διεξαχθεί στη Λ. Δημοκρατίας 309, στο Μενίδι, συγκεντρώνοντας ξανά την αφρόκρεμα των πρωταθλητών του Kickboxing, στην κατηγορία των -83 κιλών.

Versus Fight Night 2 Poster 1>Versus Fight Night 2 - Poster 2

Οι αφίσες του Versus Fight Night 2 στο Flickr

To Versus Fight Night αποτελεί μια από τις πολύ σημαντικές προσπάθειες προώθησης και προβολής των μαχητικών αγώνων, που ξεκίνησε τον Ιούνιο, με νικητή τον Φώτη Γκιώνη του συλλόγου House of Champions. Όπως και τότε, έτσι και τώρα μας περιμένουν πλούσιες φάσεις και εντυπωσιακές αναμετρήσεις πολλών αστέρων, από τις οποίες δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αστέρια του Fight Club Galatsi Team του Ιωάννη Θεοφάνους.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους αθλητές που θα αναμετρηθούν, με στόχο την ανάδειξη του πρωταθλητή του Versus 2 που θα αναμετρηθεί με τον Φώτη Γκιώνη, τον Μάιο του 2013, θα βρεθεί ως εκπρόσωπος του συλλόγου μας, ο Γιάννης Φεζουλάι, ένας αθλητής πολλά υποσχόμενος με συνεχείς νίκες και πιστοποιημένη ανοδική πορεία και ο Atanas (Θανάσης) Dragnev, άλλη μια δυνατή ελπίδα του συλλόγου για εντυπωσιακές νίκες και μεγάλες διακρίσεις.

Στα pre-games θα αγωνιστούν ο Παναγιώτης Τσαγκαρόπουλος, ο Γιώργος Αβραμόπουλος και ο Σταύρος Λούκας, φιλοδοξώντας να αυξήσουν τις διακρίσεις του Fight Club Γαλατσί team και να απογειώσουν τη διοργάνωση με θεαματικές εμφανίσεις. Στην κατηγορία 15-18 ετών, θα εκπροσωπήσουν το Fight Club Γαλατσίου, ο Νίκος Παραμυθιώτης και ο Παύλος Παχίδης, ενώ στην κατηγορία junior θα αγωνιστεί o Kωνσταντίνος Κοντός, αντιπροσωπεύοντας την γενιά πρωταθλητών που έρχεται να διεκδικήσει τους δικούς της τίτλους.


Πέραν, όμως των αναμετρήσεων των διεκδικητών του τίτλου Versus 2, η βραδιά επιφυλάσσει και μία super έκπληξη στους φίλους του Kickboxing που θα παραβρεθούν στη διοργάνωση: Το Superfight του πρωταθλητή Versus 1 με τον πρωταθλητή του Fight Club Γαλατσίου, Xρήστο Κουτσομύτη. Ένας αγώνας, μεταξύ δυο πολύ σημαντικών μαχητών του Kickboxing που υπόσχεται να αποτελέσει το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό finale μιας ημέρας γεμάτης λάμψη, δράση και θέαμα.

Σας προσκαλούμε να βρεθείτε κοντά μας στο Versus Fight Night 2 και μαζί να σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια των αθλητών μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.