Το Fight Club Γαλατσίου δίνει το πιο δυνατό «παρών» στο παγκόσμιο ραντεβού του Kickboxing.

Το Κ-1 , το πιο σημαντικό και παγκόσμιο αθλητικό γεγονός του Kickboxing , που διοργανώνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιαπωνία , φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα . Όπως, δίκαια, χαρακτηρίζεται από τους ειδήμονες του αθλήματος, η «Ολυμπιάδα» του Kickboxing , θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου , στο ΟΑΚΑ , με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων αθλητών του κόσμου, όπως ο Andy Souwer , o Yasuhiro Kido , o Andy Ristie και βέβαια ο Μιχάλης Ζαμπίδης , ο Έλληνας 13 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που διεκδικεί το κορυφαίο τρόπαιο της διοργάνωσης.

K-1 Rising 2012 Athens

Σε αυτό το τεράστιου βεληνεκούς ραντεβού, δεν θα μπορούσε να λείψει το Fight Club Γαλατσίου . Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, στα δυνατά ζευγάρια του Pre Game, θα βρεθούν δυο από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του, ο Νίκος Κελέκης και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος .

Ο Νίκος Κελέκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου . O Αλέξανδρος “Professor” Xατζηχρόνογλου, γίνεται ο πρώτος Έλληνας μαχητής με συμμετοχή σε δυο top global events , το Κ1 και το Showtime . Από την πλευρά μας, ο Νίκος Κελέκης με το σερί νικών σε επαγγελματικούς αγώνες , την αγωνιστική του ετοιμότητα , το ταλέντο και την εμπειρία του είναι έτοιμος να αναγκάσει τους προβολείς του ΟΑΚΑ να στραφούν πάνω του, αφήνοντας για λίγο τις ιερές φυσιογνωμίες του αθλήματος.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος , μετά τον αγώνα του με τον κορυφαίο Αυστραλό kickboxer Steve Moxon , στο Coburg της Μελβούρνης, θα δει το φως της παγκόσμιας δημοσιότητας να πέφτει πάλι πάνω του, αγωνιζόμενος εναντίον του Βασίλη Κακαρίκου , πρωταθλητή Ευρώπης στο WAKO και διεκδικητή του παγκόσμιου τίτλου της WBKF . Μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον και φανατικούς οπαδούς, με δυο πολύ σημαντικούς έλληνες αθλητές με τη δική τους ιστορία στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Κυρίως όμως, μια αναμέτρηση, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές των επαγγελματιών διεκδικητών του τίτλου K-1 .

Η παρουσία των αθλητών του Fight Club Γαλατσίου στο πιο σημαντικό ρινγκ του κόσμου, αποτελεί μια από τις πιο πολύτιμες ανταμοιβές αλλά και μοναδική δικαίωση για τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους και την Theofanous Elite Team , για την ακούραστη και ακατάπαυστη προσπάθεια που καταβάλουν εδώ και χρόνια για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Σε αυτό το event, το οποίο θα συγκεντρώσει χιλιάδες Έλληνες και ξένους, οπαδούς και μη του Kickboxing , οι συμμετοχές του Νίκου Κελέκη και του Γιάννη Μιχαλόπουλου , αποτελούν ορόσημα για αθλητές , σύλλογο αλλά και την χώρα . Θα χαρούμε να σας δούμε δίπλα μας και όλοι μαζί να στηρίξουμε τους πρωταθλητές μας στο πιο σπουδαίο μαχητικό τους ταξίδι με προορισμό την κορυφή του κόσμου του Kick boxing .