Το Fight Club Galatsi στα Trials του Gods of War

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ραφήνας, τα Trials για το Gods of war, μια πολύ δυνατή διοργάνωση για τα μαχητικά αθλήματα που έχει καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες στον ελληνικό χώρο. Τα Trials διοργάνωσαν ο Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ Ραφήνας με την αιγίδα της WKU και το Στέλιο Πολίτη.

Για πρώτη φορά συμμετείχε και το Fight Club Galatsi με 4 αθλητές Ά κλάσης, τη Δήμητρα Αγαθαγγελίδου στην κατηγορία των 50 kg K1 rules, η οποία νίκησε, μετά από μια εκπληκτική απόδοση στα σημεία την πολύ καλή, Μαύρα Βούρτση από το Σύλλογο Πρόμαχο Χαλανδρίου. Η δεκαπεντάχρονη Αντωνία Πρίφτη, κέρδισε εύκολα με το εντυπωσιακό και επιθετικό στυλ που διαθέτει την αντίπαλό της από το ΖΕΝ Club Αμαρουσίου, Παυλοπούλου, στα σημεία.

Ο Αλφόνσο Κόστα έπαιξε 2 αγώνες στην κατηγορία των 80 kg στο στυλ Κ1 rules Ά κλάσης. Στον πρώτο αγώνα, πιάνοντας καλή απόδοση, κέρδισε ομόφωνα στα σημεία τον αθλητή του Συλλόγου Καλλιθέας, Spartan Warriors, του Γιώργου Γιδάκου. Λίγο αργότερα, ο Κόστα έπαιξε 2ο αγώνα καλύπτοντας μια ακύρωση τελευταίας στιγμής, με ένα αρκετά δυνατό και έμπειρο αθλητή από τη σχολή Muay Thai “Savage”. Ο Αλφόνσο πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη, αλλά η εμπειρία και η δυναμική του αντιπάλου δεν του άφησαν περιθώρια νίκης, χάνοντας έτσι ομόφωνα στα σημεία.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Δουμάνης έπαιξε στην κατηγορία 63,5 kg K1 rules με έναν αρκετά τεχνικό και έμπειρο αθλητή, του Στέλιου Πολίτη από το ΖΕΝ Club Αμαρουσίου, κερδίζοντας ομόφωνα στα σημεία μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συλλόγους για την οργάνωση, αλλά και τη συμμετοχή κι ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές της Theofanous Elite Team για την εξαιρετική τους απόδοση.

Επόμενοι αγώνες με τη συμμετοχή του Fight Club Galatsi, στο Open Championship του Δημήτρη Κατσιάρα στο Περιστέρι στις 18 Μαρτίου 2017.