FightSports.gr Kickboxing Tournament 2013

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Γ.Σ Γαλατσίου « Μαχητική Λέσχη » είναι συνεπής στο ραντεβού του με τους αθλητές και τους συλλόγους της χώρας , συνδιοργανώνει μαζί με το Fightsports.gr το « Fightsports Kickboxing Tournament 2013 ». Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας το νούμερο ένα portal υποστηρίζει τον σύλλογο μας, στους στόχους που έχει θέση για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος που διοργανώνουν το τρέχον έτος:

Fightsports.gr Kick Boxing Tournament 2013

Με διεξαγωγή των αγωνιστικών σε μεγαλύτερα στάδια που διασφαλίζουν τόσο το ποιοτικό επίπεδο των αναμετρήσεων όσο και τις συνθήκες άνετης παρακολούθησης για τους χιλιάδες φίλους μας σε όλη την χώρα.

Με μεγαλύτερες επιβραβεύσεις και ανταμοιβές για τους αθλητές, κάθε ηλικίας από κάθε σημείο της Ελλάδας, που καθημερινά μοχθούν και παλεύουν με όνειρο τη διάκριση και εχθρό τον οικονομικό εφιάλτη αυτής της περιόδου.

Δίνοντας ειδικό βάρος στο κομμάτι της διαιτησίας και κρίσης των αγώνων , προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια και δίκαιη κρίση σε όλα τα στυλ και επίπεδα του αθλήματος, βάση των κανονισμών της Ελληνικής και παγκόσμιας ομοσπονδίας KickBoxing.


Με την πληρέστερη Ιατρική κάλυψη σε όλα τα τερέν του πρωταθλήματος . Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται σε 3 αγωνιστικά ρινγκ που το κάθε ένα θα καλύπτει από ένα στυλ (Kickboxing –K1 –Muay Thai) αλλά και 2 αγωνιστικά Τατάμι που θα καλύψουν τις ανάγκες του Kick Light για τους μικρούς αλλά και μεγάλους μαχητές που αγωνίζονται στα ελαφριά στυλ. Πρώτο μας μέλημα η προστασία των μικρών αθλητών αλλά και η πλήρης τήρηση των κανονισμών.

Με προσέλευση κορυφαίων ονομάτων , που θα γίνουν αναμφίβολα πόλος έλξης για αθλητές και θεατές, ενώ θα μας διδάξουν με τη παρουσία τους και τα επιτεύγματά τους. Με διάδοση του μαχητικού πνεύματος αλλά και των αρχών των πολεμικών τεχνών και των πολύτιμων δώρων τους, σκληραγώγηση για το σώμα, καλλιέργεια για την ψυχή, πειθαρχεία για το πνεύμα.

Μία συμμαχία που αξίζει να αγκαλιάσουμε και να τη στηρίξουμε όλοι μας. Μπορούμε άλλωστε να βάλουμε και τη δική μας συμβολή σε αυτήν την προσπάθεια, επισκεπτόμενοι το portal που αμερόληπτα, αντικειμενικά και επαγγελματικά παρουσιάζει την όμορφη πλευρά των μαχητικών αθλημάτων της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου, είτε δίνοντας το δυναμικό παρών στις διοργανώσεις του Fight Club , του συλλόγου που με φιλότιμο, κόπο και όραμα, ανεβάζει το επίπεδο αναμετρήσεων και αθλητών, χρόνια τώρα, σε κάθε του εκδήλωση.

Η « Μαχητική Λέσχη » και το Fightsports.gr , πιστεύουν ακλόνητα πως η μαζική απήχηση των μαχητικών σπόρ, η εκπαίδευση υψηλού επιπέδου καθώς και η ανάγκη για άθληση , εκτόνωση και αυτοάμυνα , θα είναι ο τελικός νικητής στην αναμέτρηση με τη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Αφετηρία του Fightsports Kickboxing Tournament 2013 , είναι η 1η αγωνιστική , η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου 2013 , στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου Γ. Στεφανόπουλος (Ολυμπιακό Ακίνητο Πυγμαχίας).

Στόχος μας, να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους αθλητές με βλέψεις για επαγγελματική καριέρα στο άθλημα να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τους αγώνες τους με άξιους αντιπάλους σε στιλ K1 Rules – Low Kicks – Muay Thai , ενώ το στιλ Kick Light προσφέρεται για τους υπόλοιπους αθλητές-λάτρεις του Kickboxing ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Η 2η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου 2013, η 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί 7 Ιουλίου 2013, ενώ η 4η και τελική φάση του πρωταθλήματος στις 6 Οκτωβρίου 2013. Tέλος θα ακολουθήσει, το Fightsports Fight Νight επίλεκτων αθλητών στις 24 Νοεμβρίου 2013 .

Κατεβάστε ολόκληρη την προκύρηξη της 1ης αγωνιστικής του Fightsports.gr Kickboxing Tournament 2013 : Προκήρυξη Fightsports kick boxing tournament 2013

Kick Boxing