Φινάλε της σεζόν με εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο Fight Club Galatsi (pics)

Την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 με τις εξετάσεις των εγχρώμων ζωνών είχαμε στο Fight Club Galatsi την Παρασκευή 10.7.2015.

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Ιουλίου 2015

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Θεοφάνους με πλήρες τεχνικό επιτελείο που απαρτιζόταν από τους Άρη Γρηγοριάδη , Κώστα Θεοδούλου και βοηθούς τους Άλκη Παππά, Ζαφείρη Μυάρη, Μπάμπη Γκίκα, Μπαγρή Βασίλη και Νίκο Κελέκη εξέτασαν 50 μαθητές για την πρόοδο στην τεχνική και αγωνιστική τους κατάσταση οι οποίοι με την σειρά του επέδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία περνώντας επιτυχώς στην επόμενη βαθμίδα εκμάθησης.

Μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για όλους θεωρούμε ότι σταθήκαμε στο ύψος των  περιστάσεων και με μόνα όπλα την θέληση και την αγάπη μας για το kick boxing σας  βεβαιώνουμε ότι θα δουλεύουμε με πάθος και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επόμενο ραντεβού μας για την εξέλιξη και βελτίωση των αθλητών μας ως προς τον στόχο της κατάκτησης της μαύρης ζώνης δίνεται το ερχόμενο φθινόπωρο.

Τα μαθήματα στο Fight Club Central Gym θα εξακολουθούν να πραγματοποιούνται μέχρι  και τις 7 Αυγούστου. Επανέναρξη μαθημάτων στις 24 του ίδιου μήνα.

Φωτογραφίες

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Ιουλίου 2015

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Ιουλίου 2015

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Ιουλίου 2015

Ζώνες