Ήττα για τοv Κοτσομίτη στο The Battle V

Kotsomitis Christos VS El Sid THE BATTLE V

Άλλο ένα επιτυχημένο ” The Battle ” έφτασε στο τέλος του. Το 5ο μέρος της διοργάνωσης έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Γλυφάδας και το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του διοργανωτή Στέφανου Κωνσταντινίδη .

Mέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, σημαντικές αναμετρήσεις επαγγελματικής πυγμαχίας, Muai Thai, Kickboxing και Mixed Martial Arts ( MMA ), έφεραν στο ring μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των μαχητικών τεχνών. Από αυτή την διοργάνωση δεν μπορούσε να απουσιάζει το Fight Club Central Gym όπου συμμετείχε με τον αθλητή της Theofanous Elite Team Χρήστο Κοτσομίτη.

Ο Χρήστος στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σε αυτήν την διοργάνωση – μετά την νίκη του στο Battle IV απέναντι στον Φίλιππο Χρυσάκη – αντιμετώπισε στην κατηγορία των -82 κιλών τον El Sid αθλητή του Kritikos Camp .

Με σχετικά μέτρια απόδοση και χωρίς να βρεθεί σε καλή μέρα σε μία παρόλα αυτά αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στα σημεία από τον αντίπαλο του, ο οποίος σε καμία στιγμή δεν φάνηκε να τον απειλεί ιδιαίτερα.

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ιωάννη Θεοφάνους και τη Τheofanous Elite Team η συμμετοχή του Χρήστου Κοτσομίτη στην διοργάνωση ήταν ένας ακόμα σταθμός στην προσπάθεια του συλλόγου, αθλητών και promoter που μοχθούν για τη διάδοση του αθλήματος, κόντρα στην εποχή και τα προβλήματά της.

Eπόμενο ραντεβού το επερχόμενο The Battle 6 , το οποίο αφήνει ανοιχτή την υπόσχεση για ακόμα περισσότερο θέαμα αλλά και… επιστροφή του Fight Club Γαλάτσι στις επιτυχίες.