Λάμψη… Fight Club στο Kimbo Superfights

Kimbo Superfights Fezoulai vs Aravantinos

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση Kimbo Superfights που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο (Αγίου Θωμά) στο Μαρούσι. Το FIGHT CLUB GALATSI δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από μία τόσο σημαντική διοργάνωση στην οποία δηλώθηκαν 2 αθλητές της THEOFANOUS ELITE TEAM , o Νίκος Κελέκης και ο Γιάννης Φεζουλάϊ .

Σε μία αναμέτρηση που το κοινό περίμενε με πολλή μεγάλη αγωνία ο Νίκος Κελέκης θα αντιμετώπιζε τον Μαροκινό El Brouzini αθλητή της Mallios Team στην κατηγορία των 80 κιλών.

Ο αθλητής μας στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος και ένας τραυματισμός (διάστρεμμα) κατά την διάρκεια της προθέρμανσης δεν του έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί. Ο σπουδαίος αυτός αγώνας παίρνει μία μικρή παράταση και οι δύο αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τo KIMBO 2 .

Στην αναμέτρηση που αγωνίστηκε ο δεύτερος αθλητής της THEOFANOUS ELITE TEAM στην κατηγορία των +91 κιλών σε αγώνα Boxing , ο Γιάννης Φεζουλάϊ όντας εμφανώς καλύτερος από τον αντίπαλο του τον Νίκο Αραβαντινό της Xerikos Team κέρδισε με διακοπή από τον γιατρό στον 3ο γύρο και αφού είχαν προηγηθεί ήδη 5 μετρήματα ( KNOCK DOWN )!

Οι συνεχόμενες επιτυχημένες παρουσίες των αθλητών του Fight Club Γαλάτσι μας γεμίζουν με ικανοποίηση και ταυτόχρονα με ευθύνη για την συνέχιση της δουλειάς που γίνεται σε όλους τους τομείς από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Θεοφάνους και το επιτελείο του. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Γιάννη Φεζουλάϊ για την επιτυχημένη εμφάνιση του στο KIMBO και να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Κελέκη !

Kick BoxingKimbo Superfights