Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩ

Στις 15 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το διεθνές show Γυναικείου kick boxing “Sultans of the Ring”, το οποίο θα γινόταν την ημέρα της γυναίκας αλλά λόγω προβλημάτων μεταφέρθηκε μια εβδομάδα αργότερα.

 

Η main card της διοργάνωσης περιλάμβανε 8 μάχες ανάμεσα στις καλύτερες Τουρκάλες  και Ελληνίδες kick boxer, δυστυχώς  λόγω διαφόρων αναβολών από αθλήτριες εκατέρωθεν, λόγω κορονοιου και άλλων ιώσεων, στην Πόλη αποβιβάστηκαν μόλις 4 Ελληνίδες η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου του FIGHT CLUB GALATSI, η Αναστασία Κοκλώνη του Α.Σ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΟΛΩΝΟΥ, η Φωτεινή Μάνου του DIAMOND CAMP Eλληνικού και η Κάρμεν Τσαβδαρίδη από το DIAMOND CAMP από την Ιεράπετρα Κρήτης.

Οι αθλήτριες μπήκαν στο εντυπωσιακό ring του Ρινγκιν, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το  διαδικτυακό κανάλι TV 8,5 , το οποίο παρακολούθησαν όλοι οι Τούρκοι φίλοι των μαχητικών σπορ ανά την υφήλιο, όπου η Τουρκική ομάδα επικράτησε με 4-0.

Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης η  Αγαθαγγελίδου πάλεψε να κερδίσει μια πολύ βαρύτερη και ψηλότερη αντίπαλο αξιώνοντας την νίκη αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει  και την έδρα αφού ο αγώνας πήγε στον έξτρα γύρο με ξεκάθαρη την νίκη υπέρ της αθλήτριας μας. Παρόλα αυτά στο τέλος του αγώνα έδωσαν ομόφωνα νικήτρια της Gizem Iscam κάνοντας κοινό και παράγοντες να χαμογελάνε από αμηχανία.

Στους υπόλοιπους αγώνες, η Κοκλώνη και η Τσαβδαρίδη έχασαν δίκαια στα σημεία και η Νάνου με περισσότερες αξιώσεις προσπάθησε να ξεπεράσει το ανορθόδοξο παιχνίδι της αντιπάλου της χάνοντας τον πρώτο γύρο ισορροπώντας τον δεύτερο και κερδίζοντας τον τρίτο και ίσως και ένα knock down που δεν έδωσαν υπέρ την Ελληνίδας αθλήτριας, το παιχνίδι κρίθηκε υπέρ της Τουρκίας.

Συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ευχαριστίες στην Μαρία Πανταζή για το management των αθλητριών μας, καθώς και τον Παύλο Καπώνη και Θάνο Καραλή για την βοήθεια στην γωνία και την ομαδική δουλειά.

Καλή επιτυχία στον επόμενο επαγγελματικό αγώνα της Αγαθαγγελίδου στην Γαλλία με αντίπαλο την Emillie Machut.

Ακολουθεί το επίσημο βίντεο του αγώνα της Αγαθαγγελίδου καθώς και φωτογραφίες από τον δύσκολο αγώνα της.