ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις για τις έγχρωμες ζώνες των αθλητών του Fight Club Γαλατσίου.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου, που ξεκίνησαν έγκαιρα τις προπονήσεις και προετοιμάστηκαν πάνω στην ύλη τους μετά από την πολύμηνη διακοπή των προπονήσεων λόγω Covid και την μεσολάβηση των εορτών.

 

Οι εξετάσεις έγιναν την Παρασκευή  18 Μαρτίου και  με τον εξεταστή και head coach του Fight Club Γαλατσίου κ. Ιωάννη Θεοφάνους και με τους βοηθούς προπονητές τον  Σταύρο Στάινερ, τον Πέτρο Μπαριτάκη, τον Στέλιο Μάλλιο και τον Χρήστο Καζαντζή. Οι εξεταστές  αναγνώρισαν την προσπάθεια όλων των μαχητών οι οποίοι έδειξαν ζήλο για το άθλημα, άρτια τεχνική κατάρτιση, δίνοντας έτσι την έγκριση τους ώστε οι εξεταζόμενοι να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο μάθησης, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειές και την συνέπειά τους.

Οι μαθητές απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως το άθλημα που έχουν επιλέξει τους έχει προσφέρει πολυσύνθετη γνώση, γυμνάζοντας όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα τους, δίνοντάς τους αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκράτηση και οξυδέρκεια.

Αθλητές και εξεταστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις καλοκαιρινές εξετάσεις του 2022, στις 8 Ιουλίου.

 

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν, τους γονείς και τους δασκάλους που παραβρέθηκαν καθώς και τα καφεκοπτεία «Βραζιλιάνος» της κ. Τζένης Θεοδωρακοπούλου που για ακόμα μια φορά ήταν δίπλα μας, με τις μοναδικές λιχουδιές και σνακ που μας διέθεσε.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Fight Club Galatsi και καλή συνέχεια στο αθλητικό τους έργο.