Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ & FITNESS.

Η αθλήτρια Δήμητρα Αγαθαγγελίδου μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάπλασης και Fitness, αυτόματα κέρδισε την ένταξή της στην Εθνική ομάδα και την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε  στην Ισπανία.

Η Ελλάδα πήρε μέρος στο 75ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness της IFBB που διεξήχθη στην Santa Susana, της Ισπανίας και ξεχώρισε με πολλές διακρίσεις ανάμεσα σε χώρες και αθλητές από όλο τον κόσμο.

Η αθλήτρια μας Δήμητρα Αγαθαγγελίδου πήρε μέρος σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες του Fitness  Challenge, και διακρίθηκε σε όλες, ξεχωρίζοντας μέσα από αξιόλογους και αξιόλογες αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Οι θέσεις που κατέκτησε είναι οι εξής:

1η θέση στο Ζευγάρι γυναικών στην Silver κατηγορία

2η θέση στο Ατομικό γυναικών στην silver κατηγορία

2η θέση στο ατομικό γυναικών στην Gold κατηγορία και

2η θέση στο Μικτό (αντρών – γυναικών) στην silver κατηγορία

Τέλος, η εθνική ομάδα κατέκτησε την 2η θέση στο Ομαδικό στην silver κατηγορία.

 

Ευχαριστούμε  τον κ. Κωνσταντίνο Τέλκη προπονητή του Συλλόγου Αυτοάμυνας Αλμυρού και διοικητικό μέλος της Σωματικής Διάπλασης και Fitness για την διαμεσολάβηση και καθοδήγηση της αθλήτριας μας.

 

Συγχαρητήρια λοιπόν για μια ακόμη φορά στην αθλήτριά μας, καταφέρνοντας να ξεπεράσει προσωπικά και αθλητικά όρια, θέτοντας νέους στόχους και επιτυχίες.