2η Αγωνιστική του Joya Kick boxing championship 2012

Το Joya Kickboxing Championship 2012 με χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού Joya Hellas, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα και διακρίσεις .

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 μαϊου 2012, σας περιμένουμε στο Fight Club Central Gym (Λεωφόρος Βεικου 121-123, Γαλατσι), για να πάρετε μέρος στη 2η Αγωνιστική του πιο οργανωμένου πρωταθλήματος Ερασιτεχνικών Αγώνων Κickboxing στα στυλ Κ1 rules και Low Kicks , που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Το Joya Kickboxing Championship 2012 προσφέρει εμπειρία και συγκινήσεις σε νέους αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου αλλά και την ευκαιρία σε αθλητές A’ κατηγορίας να αναμετρηθούν με άξιους αντίπαλους, με αυστηρή κρίση και διαιτησία πιστοποιημένη από την Π.Ο.Κ. και δεδομένη την σωστή ροη της διοργάνωσης που αναλαμβάνει η Theofanous Elite Kickboxing Team.

Ακολουθεί η 3η Αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί 20 & 21 Οκτωβρίου 2012, ενώ η 4η και τελική φάση του πρωταθλήματος στις 15 & 16 Δεκεμβρίου 2012.

Joya Kickboxing championship 2012 - Fight Club Central Gym

Το Πόστερ του Joya Kickboxing championship 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Το Σάββατο 26 Μαϊου 2012 από τις 14.00 μ.μ. θα διεξαχθούν οι αγώνες σε στυλ Low Kicks Α’ και Β’ Κατηγορίας , ενώ από τις 18:00μ.μ. θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε στύλ Κ1 – Α’ Κατηγορίας χωρίς κάσκες και με προαιρετικά προστατευτικά .

Την Κυριακή 27 Μαϊου θα αγωνιστούν σε στυλ Kick Light οι νέοι αλλά και πιο έμπειροι αθλητές κάθε ηλικίας στο κυνήγι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των επάθλων στο τέλος της χρονιάς .

1. ΖΥΓΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η ζύγιση των αθλητών είναι υποχρεωτική και θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπου του συλλόγου στον οποίο ανήκουν, στο Fight Club Central Gym το Σάββατο 26/05/2012 και ώρα 11.00π.μ. με 13.00μ.μ. και για τους αθλητές από την επαρχία την Κυριακή 27/05/2012 και ώρα 08:00 – 11:00π.μ.

Όσοι αθλητές βρεθούν υπέρβαροι ή λιποβαρείς στη ζύγιση σε σύγκριση με τη δήλωση των αγώνων θα αποκλείονται από τους αγώνες χωρίς να τους επιστρέφεται το αντίτιμο της συμμετοχής τους .

Για την αποφυγή καθυστερήσεων ο αρχηγός της κάθε αποστολής να προσκομίζει συμπληρωμένα από κάθε αθλητή της ομάδας του έντυπα της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής σε αγώνες που υπάρχουν συνημμένα.

Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και έχουν περάσει από ζύγιση υποχρεούνται να αγωνιστούν παρόλη την καθυστέρηση του αγώνα τους . Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάζονται στο ρινγκ μετά την αναγγελία του ονόματος τους, θα χάνουν τον αγώνα τους με walk over . Η επιστροφή της συμμετοχής δεν προβλέπεται.

2. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν (με ευθύνη των προπονητών τους) το δελτίο αθλητού σφραγισμένο από αρμόδιο ιατρό ώστε να αποδειχθεί ότι η εξέταση πραγματοποιήθηκε. Οι αθλητές που δεν θα παρουσιάσουν, δελτίο αθλητή σφραγισμένο από ιατρό στη γραμματεία των αγώνων, θα αποκλειστούν από τους αγώνες .

3. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι αθλητές είναι απαραίτητο να έχουν μασέλα, μπαντάζ, σπασουάρ, επικαλαμίδες, σορτς καθώς και προστατευτικό στήθους οι γυναίκες . Κάσκα και γάντια προμηθεύει η χορηγός της διοργάνωσης Joya Hellas . Οι αγώνες με κανόνες Κ1 θα γίνουν χωρίς κάσκα και προαιρετικά με επικαλαμίδες με κουντεπιέ. Ο αγωνιστικός εξοπλισμός θα πρέπει να είναι αναλόγου χρώματος με την γωνία κάθε αθλητή.

Οι διοργανωτές θα παρέχουν σε κάθε γωνία εξοπλισμό εγκεκριμένο από την Πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing (Π.Ο.Κ.) . Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των αθλητών και δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες σε όποιον αθλητή δεν διαθέτει προστατευτικό εξοπλισμό.

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών πρέπει να αποστέλλονται στην Γραμματεία του Fight Club Central Gym από τους προπονητές τους το αργότερο μέχρι 3 μέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Τετάρτη) μέσω e-mail στο info@fightclubgalatsi.gr ή με Φάξ στο 2102915489.

  • Οποιεσδήποτε αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές μετά την παρέλευση της προθεσμίας.
  • Σε κάθε δήλωση συμμετοχής ο προπονητής υποχρεούται να αναφέρει τους αγώνες που έχει πάρει μέρος ο αθλητής του.
  • Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν έγκυρα δελτία της Π.Ο.Κ.
  • Το παράβολο ζύγισης και συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 15,00€ από τα οποία 3€ θα επιστρέφονται στους συλλόγους από τον διοργανωτή.
  • Ο αρχηγός της κάθε αποστολής αφού συγκεντρώσει το ανωτέρω ποσό από τον κάθε αθλητή της ομάδας του, θα καταβάλλει στον διοργανωτή το συνολικό ποσοστό που προβλέπεται.

5. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΥΛ

5.1. KICK LIGHT

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 γύρων των 2 λεπτών. Μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές από τις κατηγορίες Α, Β, Γ παvπαίδων (7-14), παίδων – κορασίδων (15-16), εφήβων – νεανίδων (17-18), ανδρών – γυναικών (19-40) .

Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν δίπλωμα για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική και μόνο ο νικητής μετάλλιο , στο τέλος του πρωταθλήματος νικητές θα είναι οι αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε όλες τις αγωνιστικές ημέρες και θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες, λαμβάνοντας ως έπαθλο δωροεπιταγή και το κύπελλο Joya.

5.2. LOW KICKS

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων του 1,5 λεπτού για τους έφηβους και 3 γύροι των 2 λεπτών για τους ενήλικες. Μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τις κατηγορίες Α, Β εφήβων – νεανίδων (16-19), ανδρών – γυναικών (19-45).

Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν δίπλωμα για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική, ο νικητής κάθε αγώνα θα παίρνει μετάλλιο και στο τέλος του πρωταθλήματος ο αθλητής με την μεγαλύτερη βαθμολογία θα λάβει κύπελλο και δωροεπιταγή από την εταιρεία Joya.

5.3. K-1

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 γύρων των 2 λεπτών και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο αθλητές από την Α’ κατηγορία . Όλοι οι αθλητές θα λαμβάνουν πιστοποίηση για την συμμετοχή τους σε κάθε αγωνιστική, ο νικητής κάθε αγώνα θα παίρνει μετάλλιο και στο τέλος του πρωταθλήματος ο πρώτος στην βαθμολογία θα λάβει κύπελλο και την δωροεπιταγή, έπαθλο της Joya Fight Gear .

Ταυτόχρονα, οι πρωταθλητές θα αποκτήσουν το δικαίωμα ένταξής τους στην Joya Team Hellas και τη συμμετοχή τους στους αγώνες επαγγελματικού επιπέδου .

6. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 0 –5 αγώνων

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 5-15 αγώνων

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑθλητές / Αθλήτριες με εμπειρία 15 + αγώνων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙΛΑ
ΠΑΝΠΑΙΔΩΝ 7-13 -28 -32 -37 -42 -47 +47
ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 7-13 -28 -32 -37 -42 -47 +47
ΠΑΙΔΩΝ 14-16 -42 -47 -52 -57 -63 -69 +69
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 14-16 -50 -55 -60 -65 -70 +70
ΕΦΗΒΩΝ 17-18 -57 -60 -63 -66 -69 -74