Καταιγιστικός ο Γιάννης “Natural” Μιχαλόπουλος στο Scorpion 9 V.I.P. Edition!

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 σε ένα κατάμεστο από κόσμο “Votanikos Stage” όλοι οι Έλληνες μαχητές κατάφεραν και επικράτησαν απέναντι στους Βούλγαρους αντιπάλους τους, στην κάρτα των main event του Scorpion 9 V.I.P. Edition του promoter Γιώργου Σαριδάκη. Ανάμεσα στους Έλληνες V.I.P. ήταν και ο νικητής των 70 κιλών στην 8αδα του Kimbo Γιάννης Μιχαλόπουλος από το Fight Club Galatsi του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Θεοφάνους.

Γιάννης Μιχαλόπουλος

Η έναρξη για το “κυρίως πιάτο” του Scorpion 9 έγινε με ένα ενημερωτικό – κοινωνικό βίντεο που αφορά το bullying, ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας αναγνωρίζοντας όλοι πως τα μαχητικά σπορ και οι πολεμικές τέχνες είναι η ιδανική λύση για να μάθουν τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία να μάθουν να σέβονται, να μάθουν να πειθαρχούν αλλά και φυσικά να αμύνονται.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Βούλγαρο αντίπαλο του Mixail Mixailov που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε.

Η διαφορά δυναμικότητας των 2 μέσα στο ring ήταν εμφανής! Από την αρχή ο Μιχαλόπουλος έπαιξε τον Βούλγαρο σαν την γάτα με το ποντίκι. Για 1η φορά ο ‘Natural’ ξάπλωσε με γόνατο και ένα αριστερό κροσέ τον αντίπαλο του.

Εκείνος σηκώθηκε αλλά ήταν θέμα χρόνου να τον “τελειώσει”. Πολλά γόνατα από τον Μιχαλόπουλο και εν τέλει με δύο συνεχόμενα τέτοια έριξε ξανά τον Βούλγαρο αναγκάζοντας την γωνία του αντιπάλου του να πετάξει λευκή πετσέτα μόλις στον πρώτο γύρο . O αθλητής του Fight Club Galatsi έδειξε πάντως πως είναι γερός και ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση.

Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια της βασικής κάρτας του Scorpion των ελληνοβουλγαρικών αναμετρήσεων (αυτό γιατί ο αντίπαλος του Νίκου Παπαδημητρίου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο “Votanikos Stage”) η κατάληξη ήταν παρόμοια. Χαρακτηριστικά εύκολες επικρατήσεις των ελλήνων αθλητών!

Το Scorpion 9 V.I.P. Event άφησε μία γλυκόπικρη γεύση σε κοινό και αθλητές. Το κοινό περίμενε πιο δυνατές αναμετρήσεις για τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές. Οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων τα τελευταία χρόνια γεμίζουν κάθε πολυχώρο ή γήπεδο. Έχουν γνώση του αντικειμένου και επιθυμούν να δουν πιο ανταγωνιστικά ζευγάρια. Οι αθλητές για να μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο και να μην “καίγονται” θέλουν δυνατούς αντιπάλους ακόμη κι αν δεν είναι σίγουρη η επικράτηση τους.

Παρολαυτά θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Γιάννη “Natural” Μιχαλόπουλο για την επικράτηση του και να του ευχηθούμε να είναι δυνατός και υγιής ενόψει των επόμενων σημαντικών αγώνων που έρχονται!

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα του Scorpion 9 V.I.P. Event:

MAIN EVENT

Γιάννης Μιχαλόπουλος vs Mixail Mixailov
Νικητής: Γιάννης Μιχαλόπουλος με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο

Μελέτης Κακουμπάβας vs Beliko Agelov
Νικητής: Μελέτης Κακουμπάβας με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο

Βασίλης Κακαρίκος vs Petar Draganov
Νικητής: Βασίλης Κακαρίκος με εγκατάλειψη αντιπάλου στο δεύτερο γύρο

Boxing

Κώστας Βέτιμης vs Nikolai Stoianof
Νικητής: Κώστας Βέτιμης με εγκατάλειψη από την γωνία

Φωτογραφίες

Γιάννης Μιχαλόπουλος

Γιάννης Μιχαλόπουλος

Γιάννης Μιχαλόπουλος