Κίνηση αλληλεγγύης από το Fight Club Galatsi και τον Ιωάννη Θεοφάνους

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα είναι μεγάλες και συνεχώς αυξανόμενες. Θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό αποτελούν άριστο αιμοδοτικό δυναμικό, καθώς είναι άτομα νέα και υγιή των οποίων η προσφορά σε αίμα θα είναι πολύτιμη για τις ανάγκες της χώρας.

Αιμοδοσία στο Fight Club Galatsi

Στα πλαίσια της προσπάθειας για ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Προπονητών Πολεμικών Τεχνών (W.T.A.), για πρώτη φορά στη χώρα μας, σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό» και άλλων νοσοκομείων, ξεκινάει καμπάνια ευαισθητοποίησης και μαζικής αιμοληψίας, προκειμένου να δημιουργηθούν Τράπεζες Αίματος, με συμμετοχή των ελληνικών συλλόγων πολεμικών τεχνών και γυμναστηρίων.

Αιμοδοσία Fight Club Galatsi

To Fight Club Galatsi θέλοντας να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια και να δημιουργήσει μία τράπεζα αίματος για τους συνανθρώπους μας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΕΥ ΚINHSIS (Πρότυπο Κέντρο Προσθετικής & Ορθωτικής – Αναπηρικά & Ορθοπεδικά Είδη) ανοίγει την αυλαία για την καμπάνια της W.T.A. “Δίνεις Ζωή – Μένεις Υγιής” την Τρίτη 29/9, από τις 15:00 μέχρι τις 21:00, όπου μία κινητή μονάδα αιμοληψίας θα βρίσκεται στο χώρο του Fight Club Galatsi (Λεωφ. Βεϊκου 125, Γαλάτσι, Αθήνα), για να πραγματοποιήσει αιμοληψίες σε αθλητές, τις οικογένειές τους αλλά και κατοίκους της περιοχής καθώς και σε οποιονδήποτε θα ήθελε να παρευρεθεί.

Εσύ θα λείπεις;

http://worldtrainersassociation.com/

http://www.fightclubgalatsi.gr/

https://www.facebook.com/wtablooddonation

https://www.facebook.com/fightclubgalatsi