ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΡΙΦΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Το Σάββατο 29/1 πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη για πολλοστή φορά το show μαχητικών τεχνών “VENDETTA FIGHT NIGHT”. Μια πλούσια παραγωγή που μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσα από το Τουρκικό κανάλι TV 8,5 , προβάλλοντας τους Τούρκους αστέρες στους απανταχού Τούρκους λάτρεις του kickboxing και ΜΜΑ.

Ο manager Γιώργος Περγιάλης κατάφερε να ματσάρει 3 Έλληνες fighters απέναντι στους κορυφαίους Τούρκους μαχητές βάζοντας ψηλά τον πήχη για τους αθλητές μας, τοποθετώντας τους στα καλύτερα παιχνίδια της βραδιάς.

Ο Μάριο Γκούσο του Savage Camp, o Γιάννης Φεζουλάι του Kritikos Camp και η Αντωνία Πρίφτη του Fight Club Galatsi αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα Τουρκικά ονόματα, τα οποία εν τέλει δεν φάνηκαν μεγάλα.

Γκούσο, Φεζουλάι και Πρίφτη ανέτρεψαν κάθε εις βάρος τους προγνωστικά κατατροπώνοντας τους αντιπάλους τους μέσα στην έδρα τους, όπου μετά το πέρας κάθε αγώνα οι Τούρκοι έδειχναν τόσο ψυχικά όσο και σωματικά συντετριμμένοι.

Η «δικιά μας» 20χρονη Αντωνία Πρίφτη πηγαίνοντας στην Κωνσταντινούπολη ως το απόλυτο αουτσάιντερ, αφού άντεξε τον πρώτο πολύ δύσκολο γύρο, από την εμπειρότερη και αποφασισμένη Τουρκάλα fighter – influencer Σαμπριγιέ Σενγκιούλ, στον δεύτερο γύρο  ξεδίπλωσε το φοβερό ταλέντο της και τρόμαξε τους 3000 Τούρκους θεατές όπως και τα εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα σε όλο τον κόσμο, καταφέρνοντας ένα δυνατό λάκτισμα στο πρόσωπο της αντιπάλου της, αναγκάζοντας την να σωριαστεί στην γωνία του κλουβιού, παίρνοντας την ευκαιρία με ένα σερί από γροθιές  και γόνατο ανάγκασαν τον διαιτητή να επέμβει για να «σώσει» την Σενγκιούλ.

Έτσι η Πρίφτη κατέκτησε τον Παγκόσμιο τίτλο “VENDETTA MMA” με την παρθενική της συμμετοχή σε αγώνες ΜΜΑ, γυρίζοντας σελίδα στην μαχητική της καριέρα.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην Ελληνική αποστολή για τις επιτυχίες τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ISM (Integrated Security Management) και το Meganalysis (διαγνωστικά εργαστήρια) για την πολύτιμη στήριξη τους στην ομάδα του Fight Club Galatsi για την πραγματοποίησή αυτού του ταξιδιού στην Πόλη, καθώς και το προπονητικό team της Αντωνίας, τον Δημητρίου Δημήτρη (Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών), τον Τριαντάφυλλο Τριανταφυλίδη (Sambo, BJJ), τον Κώστα Ζαλώνη (Στίβος), ALTER LIFE (strength-conditioning).

https://www.youtube.com/watch?v=1DQ26OaLOZI&t=250s