Κοπή Πίτας και Ειδικές βραβεύσεις IFCO 2018 και αγωνιστικού τμήματος, την Κυριακή που μας πέρασε για Fight Club Galatsi και Theofanous Elite Team

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team, πραγματοποίησαν την ετήσια κοπή της πίτας για το 2019, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Τα Πάνω Κάτω», σε μια εκδήλωση που συμπεριελάμβανε τη βράβευση των αθλητών της αγωνιστικής μας ομάδας, όπως και την απονομή των ειδικών βραβείων του διεθνούς πρωταθλήματός μας, International Fight Club Open 2018, στους συλλόγους, προπονητές και αθλητές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα, με την παρουσία και του Δημάρχου Γαλατσίου, κου Γεώργιου Μαρκόπουλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις απονομές των ειδικών βραβείων του IFCO 2018, με τις δωροεπιταγές των 3 νικητών συλλόγων, και τα βραβεία του καλύτερου προπονητή, του καλύτερου αθλητή ρινγκ και του καλύτερου αθλητή τατάμι.

Τη δωροεπιταγή των 500€, προσφορά της «Seven Hellas», για την Πρωταθλήτρια ομάδα παρέλαβε το Fight Club Galatsi του Γιάννη Θεοφάνους, ενώ την 2η θέση και τη δωροεπιταγή των 300€, προσφορά της «Let’s Dream Together», κατέκτησε ο Α.Σ. Δύναμη Μαρκοπούλου, του κου Ηλία Κολοβού, ο οποίος για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Α.Σ. Πελοπίδας με την προπονήτριά του, κα Αλεξία Θεοδωρακοπούλου, να ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει την δωροεπιταγή των 200€ προσφορά της «Multifitness».

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι δύο εκ των τριών νικητών των επιταγών 1000€ σε μετρητά του τουρνουά Κ1, Νίκος Γκίκας (-75kg) και Κόστα Αλφόνσο (-80kg), ενώ ο Γιάννης Τσουκαλάς (-67kg) της Mallios Team, δεν κατάφερε τελικά να παραστεί στην εκδήλωση.

Το Βραβείο Καλύτερου Προπονητή, παρέλαβε ο κος Γιάννης Ιωαννίδης (Ioannidis Team), ο οποίος ξεχώρισε για το επίπεδο των αθλητών του αλλά και το ιδιαίτερο ήθος και χαρακτήρα που επέδειξε κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

Το Βραβείο Καλύτερου Αθλητή Ringstyles, κέρδισε ο Νίκος Γκίκας του Fight Club Galatsi για την εξαιρετική του εμφάνιση και την γενικότερη πολύχρονη επιτυχημένη πορεία του στο χώρο του kickboxing.

Το Βραβείο Καλύτερου Αθλητή Τατάμι κέρδισε ο Γεράσιμος Χρυσάφης του Zen Fighting Club του Στέλιου Πολίτη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη βράβευση της αγωνιστικής ομάδας του Fight Club Galatsi για την συνέπεια και τις προσπάθειές τους που είχαν ως αποτέλεσμα το Fight Club Galatsi, και το 2018, να ξεχωρίζει για την εικόνα του, την ομαδικότητα του και το φανταστικό ποσοστό επιτυχίας στους αγώνες που συμμετείχε.

Έπειτα τη σκυτάλη ανέλαβε ο «δικός μας» Χρήστος Βότσης στο μπουζούκι και τους εξαίρετους μουσικούς που τον συνόδευσαν, με αγαπημένα τραγούδια.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον κο. Άρη Γρηγοριάδη, προπονητή πυγμαχίας του Συλλόγου μας, ενώ το αδιαχώρητο συνέβη κατά την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της εκδήλωσης, με την κλήρωση της λίστας δώρων, προσφοράς των χορηγών μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς μας:

Print Center Γαλατσίου, Multifitness, Dentall, 3Bees, Force1, EOS Travel, Milkbar, Beautiful People TattooBarcode Tattoo, Bodyworks.gr, Βραζιλιάνος Γαλατσίου, Info-World.gr, Αλλαντικά – Αφοί Γαλανοπουλοι, Coffee Town, Alefras Creations, Paris Saraliotis, Dance & Football, SportsPhysio – Michalis Sioulis, Pepetonny, Spap Papatheodosiou, Nissan Georgoulias, Pan-Car, Eleutheria 3D Cakes, FlexIT IT Services .

Άλλη μία αγωνιστική χρονιά για το Σύλλογό μας έφτασε στο τέλος της, γεμάτη άλλη μια φορά με επιτυχίες για την ομάδα μας.

Ευχόμαστε το 2019 να είναι και αυτό γεμάτο αγωνιστικές επιτυχίες για τους αθλητές μας, υγεία και χαρά σε όλους!