Νίκες για Φασομυτάκη και Δουμάνη στο No Fight No Victory 2

Στο No Fight No Victory 2, στο Ηράκλειο Κρήτης, συμμετείχαν το Σάββατο που μας πέρασε 3 αθλητές του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team, οι Κώστας Φασομυτάκης, Κωνσταντίνος Δουμάνης και Άμπι Χοσένι.

Ο διοργανωτής της βραδιάς, Μανώλης Κλωνάρης παρουσίασε μία πολύ καλά στημένη διοργάνωση στο κλειστό στάδιο των ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, και έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος, να παρακολουθήσουν αγώνες Κ1 και πυγμαχίας, γεμάτους δράση και θέαμα.

Ο Κώστας Φασομυτάκης πήρε τη νίκη μετά από ένα ιδιαίτερα  δύσκολο αγώνα σε όρους Κ1 με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Αλέξανδρο Μαυροματίδη του BG Academy.

Τη νίκη κατάφερε απέναντι σε έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο και ο Κωνσταντίνος Δουμάνης που αναμετρήθηκε σε όρους Κ1 με τον Γ. Παπαιωάννου της Κονδυλάκης Team.

Ο Άμπι Χοσένι, από την άλλη, βρέθηκε σε μια όχι τόσο καλή μέρα για εκείνον, διότι η εμφάνιση του ήταν μέτρια και δεν κατάφερε να νικήσει το Σήφη Κιοσέ της Μαρκόπουλος Team.

Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στους αθλητές μας και στο διοργανωτή και προπονητή του K.L.M. GYM Μανώλη Κλωνάρη για το έργο του και τη φιλοξενία αθλητών και προπονητών.