Νίκη για Φεζουλάι στο Top Fighters Night 3 / 2 στα 3 για την Theofanous Elite Team στη διοργάνωση

Με 3 αθλητές συμμετείχε το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team στο Top Fighters Night 3, που διεξήχθη στις 29 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Λίντο με διοργανωτή τον Ιγνάτιο Τραβαγιάκη.

Μετά την απόσυρση της συμμετοχής του Ηλία Εχταζίλ, λόγω τραυματισμού, ο  Γιάννης “Brutal” Φεζουλάι, αγωνίστηκε για τον Βαλκανικό Τίτλο της ISKA στα -80kg K1, με τον αθλητή του Δημήτρη Παπαδόπουλου, από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Μπουρουτζούδη, σε μια αναμέτρηση που κανονίστηκε από τον πρόεδρο της I.S.K.A. Hellas, Στέλιο Πολίτη. Ο Φεζουλάι, κατάφερε να ρίξει τον αντίπαλό του Κ.Ο. στον δεύτερο γύρο, κατακτώντας άλλον έναν τίτλο στην καριέρα του, αυτόν του Βαλκανιονίκη.

Ο Μάνος Κλωνάρης, έχοντας στη γωνία του τον Ι. Θεοφάνους, υπερίσχυσε του Πάρη Στρατινάκη του Fight Club Larissa, με προπονητή τον Χρύσανθο Στοϊκίδη. Ο αγώνας, δυνατός, με ροή και πολλά χτυπήματα εκατέρωθεν, βρήκε στο τέλος τον Κλωνάρη νικητή, με ομόφωνη απόφαση.

Ο Μανούσος Τραβαγιάκης, η νέα μεταγραφή της Theofanous Elite Team, δεν τα κατάφερε ενάντια στον Κώστα Παπαδόπουλο του Ultra Fighters Gym, από την Θεσσαλονίκη. Μοιρασμένοι οι 3 γύροι αυτού του αγώνα. Ο Τραβαγιάκης κέρδισε τον 1ο γύρο με εξαιρετικούς συνδυασμούς, ενώ ο Παπαδόπουλος, ανταποδίδοντας, πήρε τον 2ο γύρο εντυπωσιακά. Στον 3ο γύρο και οι 2 αθλητές τα έδωσαν όλα, περνώντας μπροστά στα σημεία, μία ο ένας και μία ο άλλος, ενώ το τέλος του αγώνα βρήκε νικητή τον Παπαδόπουλο, με πλειοψηφική απόφαση. Κατά γενική ομολογία, αυτός ήταν και ο αγώνας της βραδιάς, με το ποιοτικότερο παιχνίδι και από τους 2 αθλητές μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στους διοργανωτές για μια ωραία μαχητική βραδιά στην Μεγαλόνησο. Ραντεβού και πάλι στα ρινγκ, από τον Σεπτέμβρη. Καλές διακοπές σε όλους!