Νίκη του Μανώλη Κλωνάρη στο Top Fighters Night

Στο κατάμεστο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” της Νέας Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο και στο Top Fighters Night, τους αγώνες που διοργάνωσε ο Ιγνάτιος Τραβαγιάκης, αναμετρήθηκαν την Κυριακή 12/10/17, οι Μανώλης Κλωνάρης και ο  Αλέξης Παπαδάκης. Ο αγώνας ήταν ο 2ος κατά σειρά των main games της διοργάνωσης ενώ στη γωνία του Κλωνάρη, ήταν ο δάσκαλος και ομοσπονδιακός προπονητής kickboxing Γιάννης Θεοφάνους.

Η μάχη των δύο αθλητών η οποία διεξήχθη  με όρους K1, στην κατηγορία -80 κιλών,  ήταν η 4η κατά σειρά μεταξύ τους αναμέτρηση. Στα προηγούμενα μεταξύ τους ματς, ο Κλωνάρης προηγείτο με 2 νίκες έναντι 1 του Παπαδάκη.

Στην αναμέτρηση του Ηρακλείου, ο Μανώλης Κλωνάρης εμφανίστηκε ανανεωμένος, με πολύ καλή καλή φυσική κατάσταση και εξαιρετική ψυχολογία, και με τη συνεργασία του προπονητή του στη γωνία, κατάφερε να κερδίσει έναν πολύ καλό αντίπαλο, με άνεση στα σημεία χωρίς να κινδυνεύσει καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στα highlights της βραδιάς, η είσοδος του Μανώλη Κλωνάρη στο στάδιο της Αλικαρνασσού με τον ύμνο του Ηροδότου, της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τις έντονες επευφημίες των κερκίδων.

Συγχαρητήρια στο διοργανωτή για την πολύ καλή προσπάθεια, στους αθλητές που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και στους θεατές που με την παρουσία τους έδωσαν παλμό και πάθος σε μια καλοστημένη αθλητική βραδιά kickboxing!