Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι καλοκαιρινές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του Fight Club

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών της σεζόν 2021/2022 για τους αθλητές του Fight Club Γαλατσίου.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου που συνέχισαν την εκπαίδευση τους και την θερινή περίοδο, δείχνοντας ζήλο και θέληση για ταχεία εξέλιξη στις βαθμίδες του αθλήματος.

Οι εξετάσεις έγιναν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, με εξεταστή τον head coach του Fight Club Γαλατσίου, κ. Ιωάννη Θεοφάνους και επίτιμους εξεταστές την Αλεξία Θεοδωρακοπούλου (Α.Σ. ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ) και τον αξιόλογο προπονητή kickboxing, Ιωάννη Γράψα.  Τις εξετάσεις συντόνισαν οι βοηθοί προπονητές του Fight Club  Σταύρος Στάινερ, Πέτρος Μπαριτάκης και η Αντωνία Πρίφτη, οι οποίοι προετοίμασαν με απόλυτη επιτυχία τους εξεταζόμενους.

Οι εξεταστές αναγνώρισαν την προσπάθεια όλων των αθλητών, οι οποίοι έδειξαν άρτια τεχνική κατάρτιση, δίνοντας έτσι την έγκριση τους ώστε οι εξεταζόμενοι να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες και την συνέπειά τους.

Αθλητές και εξεταστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Νοέμβριο του 2022, έχοντας το περιθώριο μέχρι τότε να δουλέψουν τη νέα τους ύλη με σκοπό να ολοκληρώσουν την τεχνική τους κατάρτιση στο άθλημα του kickboxing.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και γονείς που παρευρέθηκαν καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογο και στο προπονητικό team.

Μαζί μας, για άλλη μια φορά, ήταν και ο «Βραζιλιάνος Γαλατσίου» της αγαπητής μας Τζένης Θεοδωρακοπούλου. Αυτή τη φορά, το αγαπημένο μας κατάστημα με την τεράστια ποικιλία σε χαρμάνια καφέ, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και ζαχαρώδη,  πρόσφερε σε αθλητές, γονείς και θεατές ξηρούς καρπους υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξιας.