Νίκη για τον Έρσι Πέπα και κατάκτηση Εθνικής ζώνης ISKA

Στις 19/7/2022  πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά το Artemis Fight Night υπό την αιγίδα των ISKA/WKU και του δήμου Αμαρουσίου. Το αίθριο θέατρο Αμαρουσίου γέμισε με φίλους των μαχητικών σπορ και έδωσε παλμό στους 30 μαχητές που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για την πολυπόθητη νίκη.

Από το Fight Club Galatsi αγωνίστηκε για τον εθνικό τίτλο της ISKA, στα   -50 κιλά ο Γαλατσιώτης  πρωταθλητής Έρσι Πέπα, σε έναν αγώνα 5 γύρων των 2 λεπτών με αντίπαλο τον αθλητή του Zen Fighting Club, Γεράσιμο Χρυσάφη.

Ο αθλητής του Fight Club Galatsi, δίνοντας μια εξαιρετική  παράσταση 5 γύρων, δεν άφησε περιθώρια νίκης  στον αντίπαλό του, ο οποίος  έδειξε υψηλά ψυχικά αποθέματα και αντοχή.

Έτσι ο Έρσι Πέπα στέφθηκε νικητής και τιτλούχος στα -50 κιλά εφήβων κατακτώντας την πρώτη του επαγγελματική ζώνη (ISKA) και δείχνοντας ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον στα μαχητικά αθλήματα.

Συγχαρητήρια στον Έρσι και στο προπονητικό του Team για την κατάκτηση του τίτλου, στον διοργανωτή Στέλιο Πολίτη για την πολύ όμορφη διοργάνωση που έστησε, σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και στον δήμο Αμαρουσίου για τη δυνατή στήριξη στα μαχητικά αθλήματα και στη διοργάνωση Artemis Fight Night.

Ακολουθούν φωτογραφίες της διοργάνωσης και μέρος του αγώνα του Πέπα.