Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του 2020 (PHOTOS)

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών kickboxing για το 2020, στο Fight Club Galatsi.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου, που ξεκίνησαν έγκαιρα τις προπονήσεις και προετοιμάστηκαν πάνω στην ύλη τους μετά την επανεκκίνηση του Συλλόγου μας στις 3 Ιουνίου και έπειτα από 3 σχεδόν μήνες καραντίνας.

Ο επικεφαλής προπονητής Ιωάννης Θεοφάνους και η προσκεκλημένη δασκάλα και συνεργάτης Αλεξία Θεοδωρακοπούλου (Α.Σ. Πελοπίδας), έδωσαν την έγκρισή τους ώστε οι εξεταζόμενοι να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες, την συνέπεια και την τεχνική τους κατάρτιση.

Μαζί μας, για άλλη μια φορά, ήταν και ο «Βραζιλιάνος Γαλατσίου» της κας Τζένης Θεοδωρακοπούλου. Αυτή τη φορά, το αγαπημένο μας κατάστημα με την τεράστια ποικιλία σε χαρμάνια καφέ, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και ζαχαρώδη, μας προμήθευσε με εκπληκτικά mix ξηρών καρπών, συσκευασμένα σε βαζάκια για όλους τους μαθητές μας!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και γονείς που παρευρέθηκαν καθώς και την κα. Τζένη Θεοδωρακοπούλου και τον Βραζιλιάνο Γαλατσίου για τα υπέροχα δώρα τους!

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Fight Club Galatsi και καλή συνέχεια σε όλους!

Βραζιλιάνος Γαλατσίου

  • Διεύθυνση: Λεωφ. Βεΐκου 27, Γαλάτσι Τ.Κ:11146
  • Ωράριο καταστήματος:
    Δευτέρα –Σάββατο 07:00 – 22:00
    Κυριακή 09:00 – 21:00
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 291 3954
  • E-mail επικοινωνίας: info@brazilianos.gr