Ολοκληρώθηκε το 2ο Artemis Fight Night

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο ARTEMIS Fight Night ένα show μαχητικών σπορ που συνδιοργάνωσε ο Στέλιος Πολίτης και ο Δήμος Αμαρουσίου, με την αιγίδα της Κ.Ε.ΔΑ και των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών Kick Boxing, ISKA και WKU.

Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το event παρακολούθησαν ζωντανά περίπου 700 θεατές, ενώ παράλληλα 4.500 άτομα είδαν τους αγώνες μέσω livestreaming.

Το Fight Club Γαλατσίου , έδωσε το παρόν για ακόμη μια φορά με δυο αθλητές. Συγκεκριμένα, τον Βασίλη Μανώλα, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά επίσημο αγώνα, και την Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, μέλος της επαγγελματικής ομάδας THEOFANOUS ELITE TEAM.

Ο Μανώλας δεν κατάφερε να κερδίσει, αφού μετά από το ξεκίνημα του αγώνα δέχτηκε δυνατά χτυπήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην μύτη του καθιστώντας δύσκολο να συγκεντρωθεί και να πιάσει ρυθμό απέναντι στον δυνατό αντίπαλό του. Ο προπονητής του κ. Θεοφάνους τον σταμάτησε στον δεύτερο γύρο για να τον προφυλάξει.

Η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου πάλεψε έξυπνα σε έναν αμφίρροπο αγώνα, απέναντι σε μια έμπειρη και βαρύτερη αντίπαλο, την Έφη Ξυλούδη από την σχολή White Tiger , όπου το τέλος του αγώνα την βρήκε νικήτρια με πλειοψηφική απόφαση, προσθέτοντας άλλη μια πολύτιμη νίκη στο ενεργητικό της.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για μια άψογη διοργάνωση, σε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τους αθλητές του συλλόγου μας για την απόδοσή τους .

Καλό Καλοκαίρι σε όλους, με ευχές για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα σε όλους τους τομείς της ζωή μας.