Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του 2021

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις για τις έγχρωμες ζώνες των αθλητών του Fight Club Γαλατσίου.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου, που ξεκίνησαν έγκαιρα τις προπονήσεις και προετοιμάστηκαν πάνω στην ύλη τους μετά την επανεκκίνηση του Συλλόγου μας έπειτα από την περίοδο της καραντίνας.

Οι εξετάσεις έγιναν την Παρασκευή 9 Ιουλίου και με τον εξεταστή και head coach του Fight Club Γαλατσίου κ. Ιωάννη Θεοφάνους και με τον βοηθό προπονητή του κ. Σταύρο Στάινερ. Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλη Παραμυθιώτη και τον νέο προπονητή του M.M.A κ. Σταύρο Κόκκινο. Οι εξεταστές αναγνώρισαν την προσπάθεια όλων των αθλητών οι οποίοι έδειξαν άρτια τεχνική κατάρτιση, δίνοντας έτσι την έγκριση τους ώστε οι εξεταζόμενοι να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειές και την συνέπειά τους.

Αθλητές και εξεταστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Νοέμβριο του 2021 έχοντας το περιθώριο μέχρι τότε να δουλέψουν την νέα τους ύλη με σκοπό να ολοκληρώσουν την τεχνική τους κατάρτιση στο άθλημα του kick boxing.

Μαζί μας, για άλλη μια φορά, ήταν και ο «Βραζιλιάνος Γαλατσίου» της κας Τζένης Θεοδωρακοπούλου. Αυτή τη φορά, το αγαπημένο μας κατάστημα με την τεράστια ποικιλία σε χαρμάνια καφέ, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και ζαχαρώδη, μας πρόσφερε μια ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ αξίας 17 €, ώστε οι αθλητές να προμηθευτούν απευθείας προϊόντα της αρεσκείας τους από το κατάστημα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και γονείς που παρευρέθηκαν καθώς και την κα. Τζένη Θεοδωρακοπούλου και τον Βραζιλιάνο Γαλατσίου για το υπέροχο δώρο τους!

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Fight Club Galatsi και καλή συνέχεια σε όλους!